TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
O speranţă mai puternică decât marea. Povestea unei refugiate siriene care a supravieţuit terorii PO-MEF-OSMPDM-17-N-001
O speranţă mai puternică decât marea. Povestea unei refugiate siriene care a supravieţuit terorii
Vezi
galerie

O speranţă mai puternică decât marea. Povestea unei refugiate siriene care a supravieţuit terorii

de Melissa Fleming

Id: #249430

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Pe vasul de pescuit înghiţit de ape care ar fi trebuit să-i ducă în Suedia pentru a începe o viaţă nouă se aflaseră cinci sute de refugiaţi, între care şi o sută de copii. Acum, în derivă pe o mare ostilă, printre rămăşiţele vasului naufragiat şi cadavre plutind peste tot în jur, Doaa Al Zamel, o tânără siriană de 19 ani, se menţine la suprafaţă datorită unui mic colac de plastic, ţinînd strâns în braţe două fetiţe. Pentru ele încearcă să nu-şi piardă speranţa şi să supravieţuiască. Povestea ei cutremurătoare adună vocile neauzite a milioane de refugiaţi care riscă totul în încercarea disperată de a avea un viitor mai bun. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Melissa Fleming

Traducător: Mihaela Negrilă

Data apariției: iunie 2017

ISBN: 978-973-46-6572-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Polirom

Teme: război, supraviețuire

 

Opinii editoriale

„Relatarea Melissei Fleming e captivantă şi plină de emoţie. Aşa cum spune Doaa în nota ei, «este doar o frîntură din povestea durerii şi a greutăţilor pe care le îndură refugiaţii din întreaga lume».” 

Financial Times

„O carte care trebuie citită neapărat de toţi cei ce dezbat problema crizei refugiaţilor, deoarece concentrează povestea întregului război din Siria în povestea unei singure familii, a unui singur om: Doaa.” 

New York Journal of Books