TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cu ricșa prin orașul Viitorului CO-MAA-CURPOV-17-N-001
Cu ricșa prin orașul Viitorului
Vezi
galerie

Cu ricșa prin orașul Viitorului

de Marina Almășan

Id: #250289

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Tot călătorind prin lume, mi-am făcut de nenumărate ori, în minte, liste imaginare cu locuri de pe Pământ în care mi-ar plăcea să trăiesc. Însă e un făcut: cum pun un oraș „cap de listă”, cum sigur va urma un altul care-l va detrona pe precedentul!
...Acum este rândul Seoulului. L-am gustat, preț de 7 zile, și, nesăturându-mă, mi-am propus să revin. Și pentru că ai mei m-au învățat să împart întotdeauna cu cei din jur tot ceea ce am (se refereau la lucrurile bune, fi rește!), așa am și făcut, în această carte: v-am împărtășit și vouă marea de impresii uluitoare pe care mi le-am strecurat în bagaj la întoarcerea acasă.
Iar dacă am reușit să vă conving, vă rog să-mi șoptiți când vă veți decide să-mi călcați pe urme... pentru că sigur mă voi da peste cap să vă însoțesc. E prea puternic magnetul dimineților liniștite!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Marina Almășan

Data apariției: 2017

ISBN: 978-606-793-177-8

Copertă: Paperback

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint

 

Opinii editoriale

Cu ricșa, prin orașul Viitorului – Jurnal de călătorie la Seoul este nu doar un simplu jurnal, cum, cu modestie, îl consideră doamna Marina Almășan, ci o invitaţie provocatoare la călătorie și cunoaștere: ridicând mănușa, cititorul devine parte integrantă și activă a aventurii sud-coreene [...]. 

Dr. Călin Fabian, fost Ambasador al României la Seoul
Marina Almășan
Marina Almășan
Autor

Marina Almășan este un cunoscut om de televiziune, însă cariera ei ascunde şi nu...

vezi autor