TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ciocu' mic si joc de glezne PP-JVJ-CMSJDG-19-N-001
Ciocu' mic si joc de glezne
Vezi
galerie

Ciocu' mic si joc de glezne

de Jens Voigt, James Startt

Id: #261874

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Jens Voigt, un ciclist foarte iubit de public și jurnaliști, nu este un superstar în sensul clasic al cuvântului. Deși a câștigat trei etape în Turul Franței și a purtat de două ori tricoul galben, Voigt nu a fost niciodată un candidat la marele titlu. Cu toate acestea, el a devenit faimos din alte motive, în principal deoarece ilustrează acele calități ale ciclismului ce transcend ideea de victorie sau eșec și fascinează publicul: sacrificiu, generozitate, încredere și devotament.

Sportiv neobosit, Voigt a petrecut mai mult timp în fruntea plutonului Turului Franței decât orice alt ciclist, dar întotdeauna în beneficiul altora. Datorită stilului său agresiv pe bicicletă și a manierei directe și cordiale de a interacționa cu publicul și presa, Voigt a devenit repede favoritul fanilor, atât în Europa cât și în Statele Unite. Această popularitate s-a datorat, în mare parte, faptului că Voigt s-a dovedit, de-a lungul anilor, un personaj credibil, cu zile mai bune și zile mai proaste, la fel ca suporterii săi, dezvăluindu-se lumii ca personaj profund uman și autentic, cu o etică a muncii care a inspirat milioane de oameni și l-a condus spre o carieră îndelungată și de succes.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jens Voigt, James Startt

Traducător: Cezara Dragomir

Data apariției: aprilie 2019

ISBN: 978-606-8965-02-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Preda Publishing

 

Opinii editoriale

„Cicliștii de toate vârstele îi vor fi recunoscători lui Jens că le-a spus Ciocu’ mic! doar picioarelor sale, nu și gurii. Poveștile sale din interiorul pelotonului – hilare, unice, instructive și întotdeauna emoționante – adaugă și mai multă culoare uneia dintre cele mai colorate cariere din ciclismul profesionist.”

Bill Strickland, redactor-șef revista Bicycling