TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Loialitate pusă la încercare RA-JAC-LOIPLN-18-N-001
Loialitate pusă la încercare
Vezi
galerie

Loialitate pusă la încercare

de James Comey

Titlu apărut în colecția Biblioteca Rao la RAO

Id: #255700

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Mai presus de loialitatea față de lideri este loialitatea față de adevăr. În Loialitate pusă la încercare, James Comey, fost director FBI, împărtășește unele experiențe cu care s-a confruntat pe parcursul carierei sale de peste două decenii ca parte a guvernului Statelor Unite, explorând ce înseamnă leadershipul etic în practică și cum duce acesta la deciziile corecte. Călătoria lui Comey oferă o perspectivă fără precedent asupra coridoarelelor puterii și o remarcabilă lecție privind leardshipul eficace.

James Comey a fost director al FBI din 2013 până în 2017, fiind numit în funcție de președintele Barack Obama. Anterior a fost procuror general al Districtului Sudic al New Yorkului și asistent al procurorului general, în timpul administrației lui George Bush. De la urmărirea și condamnarea Mafiei și a Marthei Stewart la schimbarea politicilor administrației Bush privind tortura și supravegherea electronică, la supravegherea investigării e-mailului lui Hilary Clinton, precum și a legăturilor dintre campania prezidențială a lui Donald Trump și Rusia, Comey a fost implicat în unele din cazurile cu cea mai mare miză politică din istoria recentă.

extinde
 

Detalii produs

 

Din blogul Cartepedia

Dragoș-Andrei Preutescu Dragoș-Andrei Preutescu

,,Există mai multe feluri de a cunoaște ce se întâmplă în câmpul puterii – poți citi memorii, poți citi biografii, cărți de istorie sau sociologie, iar dacă acest câmp al puterii se numește Statele Unit......“

citește mai mult