TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Frate bogat, soră bogată CV-RTK-FRABSB-14-N-001
Vezi
galerie

Frate bogat, soră bogată

de Robert T. Kiyosaki, Emi Kiyosaki

Titlu apărut în colecția Seria de autor Robert T. Kiyosaki la Curtea Veche

Id: #236910

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Două căi diferite către Dumnezeu, bogăţie şi fericire
 

Descriere produs

Două vieți, două călătorii



Iată-i împreună, după ce au fost de atâtea ori departe unul de celălalt, frate şi soră, descoperind bogăţiile vieţii. Frate bogat, soră bogată combină într-o singură carte două poveşti adevărate, pline de tâlc şi de înţelepciune, de întâmplări reale şi de sentimente adevărate, inspirate de vieţile lui Robert Kiyosaki şi Emi Kiyosaki (Venerabila Tenzin Kacho). Această carte întăreşte credinţa în puterea ţelului ales, în importanţa trecerii la acţiune şi în capacitatea de a depăşi obstacole în drumul către o viaţă bogată.

În 1962, Statele Unite detonau o bombă atomică lângă o insulă din sudul Oceanului Pacific. Începând din acel moment, doi oameni, născuţi din aceiaşi părinţi, crescuţi în aceeaşi familie şi educaţi la fel în copilărie, vor începe să caute, pe drumuri diferite, calea către Dumnezeu, bogăţie şi fericire. Robert avea să ajungă un antreprenor cunoscut în toată lumea, autor de cărţi şi mentor în domeniul financiar. Emi a devenit o respectată călugăriţă budistă, ea însăşi autoare de cărţi şi mentor în domeniul spiritual.

Destinele i-au dus departe de Big Island din Hawaii, până în Golful Cam Ranh din Vietnam, în comunităţile hipiote din Haight-Ashbury şi în mănăstiri din India, dar şi la întâlniri private cu dr. R. Buckminster Fuller, în prezenţa Sfinţiei Sale Dalai Lama şi, în cele din urmă, unul către celălalt. Robert s-a confruntat cu moartea în război, iar Emi în spitale, învingând cancerul. Amândoi şi-au asumat riscuri, au făcut greşeli, şi-au învăţat lecţia şi şi-au găsit propriile adevăruri. Amândoi au descoperit pacea, fericirea şi bogăţia – lucruri pe care le poate căpăta fiecare, dacă îşi trăieşte aşa cum se cuvine viaţa pentru care a fost menit.


Această carte îi inspiră pe cititorii aflaţi în căutarea propriilor adevăruri, a scopului existenţial şi a bogăţiei financiare şi spirituale.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Robert T. Kiyosaki, Emi Kiyosaki

Traducător: Cătălin Georgescu

Data apariției: 2014

Titlu original: Rich Brother Rich Sister: Two Different Paths to God, Money and Happiness

ISBN: 978-606-588-690-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 368

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: fericire, succes, familie

Robert T. Kiyosaki
Robert T. Kiyosaki
Autor

Robert T. Kiyosaki este american de origine japoneză, născut şi crescut în Hawai...

vezi autor
Emi Kiyosaki
Emi Kiyosaki
Autor

Emi Kiyosaki este călugăriță budhistă, adoptând numele monastic de Ven și sora c...

vezi autor