TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tot ce știu despre dragoste CV-DOA-TOCTDD-20-N-001
Vezi
galerie

Tot ce știu despre dragoste

de Dolly Alderton

Titlu apărut în colecția Byblos la Curtea Veche

Id: #308776

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Copilăroasă și matură, egoistă și iubitoare, anxioasă și uneori foarte relaxată, cerebrală, irațională, pasionată de literatură și de petreceri cu băutură și droguri – iată un sumar portret al lui Dolly, personajul principal al cărții. O sumă de contradicții. Dar există totuși ceva constant, un fir roșu care străbate, din copilărie până la maturitate, povestea zbuciumată, pe alocuri picantă, tristă sau extrem de amuzantă: prietenia. Fiindcă dacă iubiții vin și pleacă, prietenele din copilărie și din adolescență rămân ancorele ei sufletești pentru totdeauna. Tot ce știu despre dragoste este un roman al formării, de o sinceritate dezarmantă, plin de aventuri mai mult sau mai puțin dorite, punctate de sfaturi și... rețete culinare în funcție de starea sufletească.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dolly Alderton

Traducător: Ana-Maria-Nicoleta Mitrofan

Data apariției: martie 2020

Titlu original: Everything I Know About Love

ISBN: 978-606-440-545-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 398

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: iubire, umor

 

Opinii editoriale

Plină de înțelepciune și finețe psihologică.

The Sunday Times

De un comic usturător, zeflemitor și autoironic. Povestea unor experiențe, cu bune și rele, desfășurată pe perioade îndelungate, expusă într-un stil oral fulgurant, furtunos. Oricine a fost tânăr și îndrăgostit va rezona cu ea.

Daily Express

Haioasă, sexy și isteață, Dolly Alderton e totodată uluitoare când vine vorba să redea suferințele sufletești. Fiecare capitol sună precum acele discuții târzii în noapte cu cea mai bună prietenă și care nu vrei să se termine.

Clover Stroud, scriitoare

Cumpăr-o pentru fiica ta adolescentă, las-o într-un sertar și dă-i-o peste câțiva ani: va fi pentru ea o adevărată enciclopedie despre viață.

Sharon Horgan, actriță și scriitoare

Înțeleptele cuvinte ale lui Alderton își vor găsi ecou în sufletele femeilor de toate vârstele. Este precum cea mai bună prietenă și sora mai mare într-o singură persoană, iar paginile sale se vor înfășura în jurul tău ca o îmbrățișare caldă.

Evening Standard

Delicioasă, te face să râzi în hohote. Am adorat fiecare pagină. Am fost uluită de căldura sufletească și înțelepciunea lui Dolly: a scris o carte extraordinară, în care se vor regăsi toate femeile.

Emma Jane Unsworth, scriitoare
Dolly Alderton
Dolly Alderton
Autor

Dolly Alderton (n. 1988) și-a început activitatea editorială scriind despre seri...

vezi autor