TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dantele interioare MB-MOR-DANTEI-17-N-001
Dantele interioare
Vezi
galerie

Dantele interioare

de Monica Radu

Id: #249730

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În urmă cu aproape 20 de ani, un accident petrecut undeva pe un drum din Ardeal, a transformat-o dintr-un om activ şi cu o viaţă plină de planuri, aşa cum orice tânăr abia ieşit de pe băncile facultăţii ar fi avut, într-o persoană complet dependentă de cei din jurul ei. Monica Radu nu şi-a acceptat handicapul şi a jucat jocul vieţii cu cărţile pe care le-a avut pe masă, aşa cum singură recunoaşte. Să te trezeşti peste noapte că nu-ţi mai poţi controla o parte din corp, că nu mai poţi să mergi, că nu mai poţi dansa, că nu mai poţi să te plimbi, că nu mai poţi urca o treaptă, pentru mulţi ar însemna finalul. Nu şi pentru Monica Radu, femeia care a luat totul ca atare şi şi-a văzut în continuare de viaţă, deşi avea coloana frântă în urma acelui cumplit eveniment rutier.

La 40 de ani, dintre care jumătate petrecuţi într-un fotoliu rulant, Monica şi-a construit o familie, a devenit mama a trei copii, doi băieţi şi o fetiţă, a terminat o facultate, urmează acum cursurile unui master în Teologie, a scris o carte, mai are în lucru o a doua carte, are un serviciu, conduce o maşină, a participat la prezentări de modă pentru persoanele cu nevoi speciale, iar acum se pregăteşte pentru a deveni life coach. “Dantele interioare”, primul său roman Absolventă a doua facultati, Facultatea de Litere din Bucureşti si Facultatea de Stiinte Economice din Targoviste, Monica nu a vrut să uite de marea ei pasiune, scrisul. Recent a reuşit să finalizeze o carte în care a avut curajul să scrie despre drama ei şi despre cum a reuşit să treacă peste evenimentul petrecut în urmă cu douăzeci de ani, din cauza căruia acum se află într-un fotoliu rulant.

Aşa cum recunoaşte Monica, cartea este mai degrabă o introspecţie decât un roman autobiografic şi se opreşte cu precădere la momentele imediate care au urmat după accidentul care i-a schimbat viaţa.

Despre acele zile, vorbeşte prea puţin acum, dar pe cei curioşi să afle cât de mult a contat relaţia dintre ea şi Dumnezeu pentru a reuşi să depăşească trauma fizică şi emoţională, Monica îi invită să-i citească romanul.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Monica Radu

Data apariției: august 2017

ISBN: 978-606-882-613-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 112

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Mara Books