TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Clubul mincinoșilor. Memorii PU-MAK-CLUBMM-14-N-001
Clubul mincinoșilor. Memorii
Vezi
galerie

Clubul mincinoșilor. Memorii

de Mary Karr

Titlu apărut în colecția Narator la Publica

Id: #235676

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Dacă Clubul mincinoşilor a început prin a fi o scrisoare de dragoste către clanul meu nu-tocmai-perfect, a dat naştere (în felul său) unor scrisori de dragoste din partea lumii. Prin publicarea lui s-a construit pentru mine – la vârsta mijlocie, pe neaşteptate – lucrul după care tânjisem cu disperare pe când eram un copil visător care nu găsea alinare decât în lectură: acea aşezare mitică de suflete-surori care înfloresc împreună împărtăşind poveşti vechi – dintre cele care îţi dau avânt şi te eliberează, cele adevărate. Deci intraţi, vă rog. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mary Karr

Traducător: Paul Slayer Grigoriu

Data apariției: iulie 2014

ISBN: 978-606-8360-90-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 432

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

Teme: copilărie, iubire

 

Opinii editoriale

”Din adevăruri dureroase, Mary Karr a scris o carte plină de căldură și umor, cât se poate de onestă.Clubul mincinoșilor este amintirea vie a unei copilării pe care nimeni nu ar fi ales-o, dar dragostea lui Karr pentru familia ei este atât de feroce și elocvența vocii ei atât de convingătoare, încât pășim cu bucurie în lumea ei și o părăsim cu părere de rău.”


Tobias Wolff, autor This Boy's Life

”Umor incisiv, haz sumbru și o limpezime uimitoare a memoriei cuprinse într-o viziune poetică... descrierea minuțioasă pe care o face Karr copilăriei ei ne oferă o poveste trăsnit de adevărată.” 

The Boston Sunday Globe

”Din Clubul mincinoșilor sclipesc mari adevăruri, obținute cu greu și demne de a fi cunoscute. Mary Karr a făcut o incursiune curajoasă, amară și adesea amuzantă în întunericul nebun al unei copilării americane și a scos la iveală niște amintiri strălucite despre inocență și violență, pierdere și iubire. Această carte este de o omenie autentică.” 


Bradford Morrow, autor Trinity Fields