TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
C#caturi spuse de tata PU-JUH-CCASDT-17-N-001
C#caturi spuse de tata
Vezi
galerie

C#caturi spuse de tata

de Justin Halpern

Titlu apărut în colecția Narator la Publica

Id: #250813

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Părăsit de iubită după o relație îndelungată, Justin Halpern se trezește la 28 de ani locuind în casa părintească, împreună cu tatăl său de 73 de ani. Sam Halpern, „care seamănă cu Socrate, doar că e mai furios și are părul mai dezordonat”, nu a fost niciodată omul care să vorbească pe ocolite, așa că, odată revenit în casa părinţilor, Justin începe să înregistreze toate caraghioslâcurile spuse de tatăl său. 

Cugetările filosofice ale domnului Halpern sunt urmărite azi pe Twitter de aproximativ două milioane de oameni, fiul său reușind să compună în cartea de faţă o poveste biografică grozav de amuzantă și emoţionantă, o poveste despre maturizare, pornind de la cele mai bune vorbe de duh ale tatălui său. O istorie americană, desfășurată pe terenurile de baseball ale Ligii Mici, în restaurantele Denny`s, în timpul unor excursii necruţătoare cu familia și, cel mai adesea, în bucătăria familiei Halpern, în faţa bolurilor cu cereale. C#caturi spuse de tata este portretizarea autentică, haotică și amuzantă a unei relaţii tată-fiu, povestită de o nouă voce de forţă a comediei. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Justin Halpern

Data apariției: noiembrie 2017

Titlu original: Sh*t My Dad Says

ISBN: 978-606-722-277-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 176

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

Teme: umor

 

Opinii editoriale

O carte dată naibii de bună! Foarte amuzantă, foarte obraznică, foarte adevărată. Ceva absolut proaspăt, într-o vreme în care suntem sufocaţi de corectitudinea politică, în care pot trece zile bune până când întâlnești un om cu picioarele pe pământ. 

Janet Evanovich, Time Magazine

Amuzantă de-ţi sare berea pe nas citind-o. 

Maxim

Justin Halpern scoate trăsnete de râs din buzunarul său, cu ușurinţa cu care ar juca zaruri în curtea casei. Știe să treacă, în câteva rânduri, de la isterie la dezgust și apoi la emoţie – fără pic de efort. C#caturi spuse de tata este o carte cu adevărat amuzantă. 

Laurie Notaro, autoarea cărţii The Idiot Girls` Action-Adventure Club

Tatăl lui Justin Halpern e coleg de spirit cu Aristotel și cu nenorocitul de Winston Churchill. E sclipitor, iar cartea fiului său e delirant de amuzantă. 

A.J. Jacobs, autorul cărţii The Know-It-All
Justin Halpern
Justin Halpern
Autor

JUSTIN HALPERN și-a creat în vara lui 2009 un cont de Twitter în care și...

vezi autor