TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Charles Darwin NE-AKF-CHADOR-18-N-001
Charles Darwin
Vezi
galerie

Charles Darwin

de Annabelle Kremer, François Olislaeger

Titlu apărut în colecția Nemi la Nemira

Id: #254515

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
O revoluție
 

Descriere produs

La 22 de ani, tânărul naturalist și geolog englez Charles Darwin pleacă spre emisfera sudică la bordul vasului HMS Beagle. Mânat de o curiozitate fără margini, tânărul explorator descoperă acolo teritorii imense și fascinante, precum Brazilia sau Patagonia, și, mai ales, o varietate incredibilă de viețuitoare.


În urma acestei călătorii de o importanță fundamentală are ocazia să facă descoperiri esențiale pentru știință. Pornind de la aceste observații, Darwin își dă seama că există o selecție naturală care favorizează supraviețuirea și adaptarea anumitor specii la schimbări. Astfel, ia naștere una dintre cele mai importante descoperiri ale științei moderne: teoria evoluției.


Urmărind aventurile și cercetările lui Darwin de-a lungul vieții sale, această lucrare ne permite să pătrundem în mintea unui om de știință și să observăm modul în care explicația teoretică își are rădăcinile în observarea de pe teren.


Cu o prefață de Guillaume Lecointre, profesor-cercetător și sistematician la Muzeul Național de Istorie Naturală din Paris, Charles Darwin, o revoluție! este un volum documentar cu alura de jurnal de bord, perfect pentru toți oamenii de știință, exploratori mai mici sau mai mari, aflați la început de drum!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Annabelle Kremer, François Olislaeger

Traducător: Irina Cerchia

Data apariției: mai 2018

Titlu original: Charles Darwin, une révolution

ISBN: 978-606-43-0288-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 72

Limbă: Română

Dimensiuni: 22x28 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Nemira

Teme: copilărie, curiozitate, natură