TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dragostea unui tată care nu a avut tată
Dragostea unui tată care nu a avut tată
Vezi
galerie

Dragostea unui tată care nu a avut tată

de Andy Hertz

Id: #375098

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea Dragostea unui tată care nu a avut tată conține trei scrisori de la tatăl încă tânăr pentru fiica , despre viața de dinaintea amintirilor ei și sfaturi pentru viațăcât și un dialog între cei doi aflați la aceeași vârstă (35 de ani), inspirat din Terapia Gestalt - tehnică scaunul gol. Și nu doar atât!

Muncăfrământările, visurile și dragostea multor generații de oameni care au vaslit vremuri întregi prin furtună pentru a trece valuri înalte, pe care astăzi cu greu ni le putem imagina, pentru  eu, sau poate tu, copiii tăi sau poate copiii copiilor tăi  ajungă la mal, s-au împletit într-un fir pe care te răsuceșți de acum și tu, adăugându-ti peste un timp priceperea, eleganța, curajul și dragostea peste toate cele ce au fost. Asta înseamnă NOI, familia noastră, iar tu ești o întindere, un val de ușurare, un ram al unui arbore mare și bătrânși viu. Vocea ta este vocea mea și a tuturor celor datorită cărora trăim, iubim și suntem ceea ce suntem.
 știi în inima ta  oriunde m- aflăoricând și oricât de departe în timp sau în spațiudragostea mea pentru ține te va înveli  o haină de lumină, te va hrăni, te va proteja și nu te va părăsi niciodată, pentru  am fost unul și acelașiși așa vom rămâne mereu!
În infinitul asta ciudat, printre miliarde de clipe și fire de praf, suntem aici, împreunăAșa s-a întâmplat fii a mea te iubesc. Pe veci!
Cu dragoste,
Tată
 
Cartea lui Andy Hertz, Dragostea unui tată care nu a avut tată, este o confesiune sincerăonestăemoționantă și, de aceea, convingătoare, despre relația copii-părințiRămas fără părinți de la 14 ani, autorul umple la maturitate golul pe care l-au lăsat aceștia în viață lui. Rememoreazăînțelege și convertește toate gândurile într-o carte-mesaj pentru fiica lui. Veți vedea, nu este doar pentru eaci pentru toți copiii care vor  afle cine sunt și cum gândesc părinții lor. Fiind povestea propriei lui vieți, rodul experiențeicartea poate face mai mult decât un tratat de parenting. Un psiholog reproșa la un moment dat în școlile noastre nu se pregătesc copiii pentru "pierderile inevitabile", așa cum ar fi moartea unui părinte, un accident sau o boală gravă. Nici pe Andy nu l-a pregătit nimeni. A trecut singur peste greutăți. Acum ne arată și cum. Nu e o rețeta, este o mărturie pe care ne-o oferă cu generozitate și care ne poate ajută. Andy face parte din generația tânăra a oamenilor liberi. Este copilul tranziției post-comuniste și al unei tranziții generationale. De aceea, această carte nu este utilă doar copiilor, ci și părinților generației autorului. Ea oferă calea spre înțelegere între două lumi, exact când e mai mare nevoie de ea. - Ruxandra Hurezean, jurnalist și scriitor
extinde
 

Detalii produs

Autor: Andy Hertz

Data apariției: mai 2021

ISBN: 9789730343434

Copertă: Paperback

Număr pagini: 156

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Berg