TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Pink Floyd. Inside Out VB-NIM-PINFIO-13-N-001
Pink Floyd. Inside Out
Vezi
galerie

Pink Floyd. Inside Out

de Nick Mason

Id: #228963

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cărțile și muzica sunt printre acele lucruri simple care ne aduc motive de bucurie în fiecare zi. Iar când cele două se împletesc, nu putem decât să îmbrățisăm o dublă bucurie și să o savurăm din plin. Inside Out este îmbinarea perfectă dintre plăcerea de a evada printre paginile unei cărți și fascinația pătrunderii în culisele universului muzical al uneia dintre cele mai influente trupe rock din istoria muzicii: Pink Floyd. Plină de povești extraordinare, fotografii inedite, nepublicate până acum, din arhiva personală a lui Nick Mason, cartea promite să fie un deliciu atât pentru fanii înrăiți ai trupei, cât și pentru cei care abia acum o descoperă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Nick Mason

Traducător: Louis Ulrich

Data apariției: iunie 2013

Titlu original: Inside Out

ISBN: 978-606-8360-41-6

Copertă: Paperback

Număr pagini: 366

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Victoria Books

 

Opinii editoriale

În istoria rockului nu au rămas multe povești la fel de fascinante ca cea a lui Pink Floyd. Și mă îndoiesc că cineva ar fi putut spune această poveste mai bine ca omul răbdător și spiritual care a privit-o cum ea se desfășoară de pe scaunul său din spatele bateriei.

Paul Du Noyer, fondator al revistei Mojo

Urmărirea drumului parcurs de formație de la acele începuturi primitive până la imaginile cu stadioane pline și sunetele care înseamnă astăzi Pink Floyd, precum și a schimbărilor în muzica rock'n'roll și în tehnologia muzicală, reprezintă o lectură fascinantă.

Sunday Times

O adevărată plăcere – o poveste densă, amuzantă și fascinantă. Nick este un ghid cu un stil minunat de sec și de laconic.

Peter Gabriel

Am râs tare de atâtea ori încât soția mea a crezut că sufăr de Sindromul Tourette. Este atât de bine scrisă, plină de detalii, auto-peiorativă și amuzantă. O carte de referință – memorii rock and roll scrise inteligent și educat, pline de candoare și de spirit.

Alan Parker