TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Evita. Viața secretă a Evei Perón CO-MNN-EVSAEP-16-N-001
Evita. Viața secretă a Evei Perón
Vezi
galerie

Evita. Viața secretă a Evei Perón

de Nicholas Fraser, Marysa Navarro

Titlu apărut în colecția Corint Istorie la Corint

Id: #245392

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Colecția Corint Istorie dedică un nou volum uneia dintre cele mai interesante personalități feminine ale politicii și istoriei argentiniene prin cartea Evita. Viața secretă a Evei Perón de Nicholas Fraser și Marysa Navarro.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Nicholas Fraser, Marysa Navarro

Traducător: Mihaela Petre Prioteasa

Data apariției: iulie 2016

ISBN: 9786067930337

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint

 

Opinii editoriale

„Povestea Evei Perón are toate ingredientele unei telenovele latino-americane: o fată săracă, născută într-un orășel din provincia argentiniană, purtând stigmatul copilului din flori, pleacă din frageda tinerețe la Buenos Aires pentru a-și căuta norocul ca actriță, ajunge amanta, iar mai târziu soția conducătorului țării, pe care îl salvează de la sfârșitul prematur al carierei politice, apoi îl secondează în consolidarea celei mai populare dictaturi din istoria Argentinei, transformându-se ea însăși în îngerul săracilor și «mamă a inocenților». La sfârșitul poveștii, fata blondă se stinge după o lungă suferință, petrecută de lacrimile și rugăciunile națiunii.”     

Alina Pavelescu

„Autorii au separat adevărul de legenda care o înfățișează pe Evita ca o sfântă sau ca o păcătoasă. În același timp însă, au analizat cu mare acuratețe și rafinament politica argentiniană. Evita. Viața secretă a Evei Perón este o lucrare bazată pe fapte istorice, bine nuanțată și captivant construită.”  

Kirkus Reviews

„O cercetare fascinantă, înspăimântătoare, onestă asupra modului în care mitologia privată a reușit să integreze o personalitate publică.”    

Cleveland Plain Dealer