TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Serena Williams. Pe linie VB-DPS-SERWPL-14-N-001
Serena Williams. Pe linie
Vezi
galerie

Serena Williams. Pe linie

de Serena Williams, Daniel Paisner

Id: #237920

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Serena Williams. Pe linie de Serena Williams împreună cu Daniel Paisner este un proiect al editurii Publica, susținut de Erste Asset Management.

Cam asta sunt eu, acum. 
O bucată din inima mea, la un moment dat în timp. Dar dincolo de toate, vine un avertisment: tot ce tocmai veţi citi se supune schimbării. În fine, poate nu chiar tot. Anumite fapte legate de viaţa mea – cine, ce, când şi unde – sunt toate fixe. Dar fiecare părere, fiecare sentiment, fiecare intuiţie care derivă din acele fapte – cum şi de ce – este încă pe masă. 
Când am început să scriu cartea aceasta, n-am intenţionat niciodată să fie nişte memorii complete, de la un cap la altul. Nu sunt pregătită să-mi fac bagajul şi să-mi închei cariera. N-am terminat încă! Vă pot spune ce se întâmplă. Vă pot spune ce s-a întâmplat. Dar nu vă pot spune încotro mă îndrept. Nu pot şti ce turnură va lua povestea vieţii mele. La naiba, nici nu vreau să ştiu. 

Serena Williams 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Serena Williams, Daniel Paisner

Traducător: Diana Grigoriu

Data apariției: octombrie 2014

ISBN: 978-606-8360-99-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 386

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Victoria Books

 

Din blogul Cartepedia

Andrei Cojoc Andrei Cojoc

,,Ca un mare fan al tenisului, am îmbrățișat inițiativa editurii Publica de a traduce biografiile marilor tenismeni precum Sampras, Agassi, Federer, Nadal, Murray și Djokovic. Dacă în tenisul de băieți......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

"Povestirile pe care le-am ales din viaţa şi cariera mea sunt cele care acum mi se par cele mai bune surse de inspiraţie, cele mai motivante, cele mai ilustrative. Sunt amintirile care îmi dau mie formă, în momentul în care trimit aceste pagini la tipar. Sunt clipele pe care le văd ca pietre de hotar şi influenţele primite în formarea mea, 
ce m-au ajutat să devin persoana care sunt, jucătoarea care sunt, precum şi persoana şi jucătoarea care aş putea deveni. Cereţi-mi peste zece ani să reflectez asupra copilăriei mele şi a devenirii mele pe terenul de tenis şi s-ar putea să ajung la alte gânduri. Sau poate că mă voi gândi la aceleaşi amintiri dar într-un fel cu totul nou, după cum mi se schimbă perspectiva. Cereţi-mi peste douăzeci de ani şi cu totul alte gânduri s-ar putea să iasă la suprafaţă. "

Serena Williams

"Pe teren, Serena este cea mai competitivă adversară pe care am întâlnit-o, iar în afara terenului este o soră iubitoare şi o prietenă adevărată. Serena a fost pentru mine un model şi o sursă de inspiraţie."


Venus Williams