TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Brad Gilbert. Câștigă urât. Războiul mental în tenis VB-BGS-BGCURM-13-N-001
Brad Gilbert. Câștigă urât. Războiul mental în tenis
Vezi
galerie

Brad Gilbert. Câștigă urât. Războiul mental în tenis

de Brad Gilbert, Steve Jamison

Id: #228981

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Spre deosebire de sărirea corzii, un meci de tenis nu începe atunci când începe şi nu se termină atunci când se termină. Meciul de tenis începe în afara terenului de joc, continuă în momentele de dinaintea meciului şi din timpul meciului; continuă şi după ce ai câştigat (sau pierdut) punctul final. Jucătorii inteligenţi ştiu cum să se pregătească în mod corect pentru un meci şi, odată început turneul, cum să-şi controleze emoţiile. Ştiu cum să gândească în timpul meciului, evitând lovituri cu procentaj scăzut care prezintă riscuri inutile în momente neesenţiale. Jucătorii inteligenţi observă ce se întâmplă într-un meci şi analizează informaţiile. Ştiu cum să fructifice ceea ce ştiu. 

Pe parcursul acestei cărţi, vei găsi oportunităţile de care trebuie să fii conştient, opţiunile pe care le ai şi modul în care le poţi fructifica de dinaintea meciului până după meci. Cum să te pregăteşti mental şi fizic pentru bătălia de pe teren. Cum să joci împotriva oricărui stil de tenis. Cum să recunoşti dinamica importantă într-un meci. Cum să faci faţă presiunii şi stresului. Şi multe altele.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Brad Gilbert, Steve Jamison

Traducător: Silvia Dumitrache, George Chiriţă

Data apariției: septembrie 2013

Titlu original: Winning Ugly: Mental Warfare in Tennis

ISBN: 978-606-8360-72-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 332

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Victoria Books

 

Opinii editoriale

"După ce testezi formula lui Brad Gilbert și cineva te acuză că ai „câştigat urât“, spune-i doar atât: „Mulţumesc. M-am pregătit mult pentru asta."

Steve Jamison

"Câștigă urât este o carte extraordinară. Veți învăța tehnici de profesioniști care vă vor ajuta să jucați cel mai bun tenis de care sunteți capabili."

Pete Sampras

"În Câștigă urât, Brad Gilbert ne explică cum se câștigă un meci de tenis. Nu cred să existe cineva mai priceput la a înțelege războiul mental din jocul de tenis. Brad m-a ajutat să-mi îmbunătățesc jocul și sunt sigur că vă va ajuta și pe dumneavostră."

Andre Agassi

"Mi-aș fi dorit ca această carte să fi existat pe piață atunci când m-am apucat de tenis."

Jim Courier