TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Leonardo inventatorul
Leonardo inventatorul
Vezi
galerie

Leonardo inventatorul

de Bénédicte Boucays

Id: #375558

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În această carte-document, Leonardo, inventatorul, destinată copiilor cu vârsta de peste 9 ani, veți descoperi personajul lui Leonardo da Vinci, un geniu artistic și inventator de renume internațional. De asemenea, veți aprecia lucrări majore precum Gioconda, Cina cea de Taină, Omul vitruvian și multe altele.

 

Cartea este bogată în ilustrații și surprinde viața acestui mare geniu al Renașterii italiene, de la ucenicia sa în atelierul lui Verrocchio din Florența până la ultimele sale clipe de viață la Curtea regelui Francisc I.

 

Pictor al unor capodopere, inventator al unor mașinării uimitoare și excentrice, inginer militar, arhitect și urbanist, matematician, om de știință, biolog, filosof, organizator de petreceri pentru duci și regi, Leonardo Da Vinci a lăsat în urma sa un munte de știință, de scrieri și de opere. Pasionat, bun observator, curios, dar și visător, și fantezist, acest știe-tot genial continuă să fascineze chiar și la cinci sute de ani de la moartea sa.

 

În toate lucrările, notele, schițele și desenele sale, a vrut să aducă o cunoaștere universală, permițându-i fiecăruia să gândească, să reflecteze și să învețe, așa cum a făcut el de-a lungul întregii vieți.

 

Această carte despre viața lui Leonardo da Vinci este însoțită de 3 broșuri care conțin lucrări ale sale și o invenție pe care o poți construi.



Alte titluri pentru TristanGion (ilustrator):
Micuța cititoare (2021) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Bénédicte Boucays

Ilustrator: Tristan Gion

Data apariției: iulie 2021

ISBN: 978-606-048-346-5

EAN-13: 5948495005160

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 48

Limbă: Română

Dimensiuni: 23,5x32 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Didactica Publishing House

Bénédicte Boucays
Bénédicte Boucays
Autor

Bénédicte Boucays a început prin a lucra pentru PQR și Milan Presse, o aventură...

vezi autor
Tristan Gion
Tristan Gion
Ilustrator

Originar din Nantes și pierdut în munți, doar pasiunea pentru desen îi permite...

vezi autor