TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Carla's Dreams. Neoficial IN-ANP-CARLDN-17-N-001
Carla's Dreams. Neoficial
Vezi
galerie

Carla's Dreams. Neoficial

de Andrei Pohui

Titlu apărut în colecția Phoenix la Integral

Id: #248840

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Carla’s Dreams. Neoficial este o carte dedicată unui fenomen muzical, dar și social, în egală măsură. Prezenta ediție pune împreună informații care au circulat în mod natural în media, în toate formatele, dar mai ales online. Acestora li s-au adăugat comentariile autorului, într-o primă încercare de sinteză și analiză a unui fenomen viu, în plină desfășurare.

Sursele utilizate, atât pentru texte (www.versuri.ro), cât și pentru informații și interviuri, nu sunt neapărat cele mai autorizate, ci sunt doar cele ce au fost disponibile la momentul întocmirii acestei lucrări. În absența unei ediții oficiale, care să acrediteze versiunile definitive ale textelor cântecelor, autorul a păstrat grafia preluată din sursele online, adesea parazitată de inconsecvențe ortografice.

Această carte se dorește în egală măsură un omagiu adus unor creatori care au împrospătat – nu numai prin depășirea limitelor – peisajul muzical românesc, dar și un pretext pentru o dezbatere asupra efectului Carla’s Dreams asupra generației tinere.

Carla’s Dreams. Neoficial este o provocare și trebuie recepționată ca atare.

Comandă acum cartea online, apărută la editura Integral.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Andrei Pohui

Data apariției: mai 2017

ISBN: 9786069920015

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 12x14 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Integral