TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Deadpool Omoară Universul Marvel

Marvel
Colecții/Serii: Deadpool
Cum ar fi ca tot ce crezi că e amuzant la Deadpool să fie de fapt fitilul ce aprinde distrugerea Universului Marvel? Ce ar fi dacă, brusc,...
Vezi mai multe detalii
Titluri conţinute:
(album)
ISBN: 978-973-0-20111-6
EAN-16: 5949064800230
Dimensiuni: 17x26 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Deadpool Omoară Universul Marvel

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cum ar fi ca tot ce crezi că e amuzant la Deadpool să fie de fapt fitilul ce aprinde distrugerea Universului Marvel? Ce ar fi dacă, brusc, Deadpool se hotărăște să omoare pe toți cei care fac parte din acest Univers? Ar mai fi amuzant atunci? Mercenarul cu Gura Mare o ia razna rău de tot într-un volum de benzi desenate cum nu s-a mai pomenit altul! 
  
Introducerea în poveste o face Gardianul Uatu, care vorbește despre farmecul Multiversului și despre cum  inevitabil fiecare realitate își găsește sfârșitul într-un moment sau altul. Apoi urmărim, rând pe rând, moartea celor Patru Fantastici. Cine e în spatele acestor crime oribile? Nimeni altul decât Deadpool, proaspăt evadat dintr-un ospiciu de nebuni, unde Psycho-Man a încercat să-i spele creierii dar n-a făcut decât să-l împingă și mai mult în abisul nebuniei. Acum, Deadpool vrea răzbunare iar vocea din capul lui îl convinge să OMOARE PE TOATĂ LUMEA! 
 
Albumul e compus din numerele 1-4 din seria „Deadpool Omoară Universul Marvel”, scris de Cullen Bunn (Venom) și ilustrat de Dalibor Talajic (X-Men).
Autor: Marvel
Autor în culegere: Cullen Bunn
Ilustrator: Dalibor Talajic
Data apariției: noiembrie 2015
Editura: Lex Comics
Titlu original: Deadpool Kills the Marvel Universe
Pagini: 100
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
benzi desenate, BD, supereroi, superhero, Marvel, ilustrații, malefic, amuzant, mercenar, horror, crime, comic, album

Recenzii

Vlad Zver Vlad Zver Deadpool omoară Universul Marvel Deadpool din seria Deadpool este un netot psihopat, dar teribil de amuzant.  Însă Deadpool-ul lui Bunn și Talajic aduce mai mult cu o petardă fâsâită care-ți strică tot cheful de scandal și distracție în seara de Anul Nou indiferent de cât de băut ești. Deadpool are toate atuurile pentru a fi un scenarist bun, însă nu este unul, pentru că se pricepe mai bine la a fi psihopat. Nici nu mă miră că s-a dus glonț la cei care au făcut volumul pentru a-i ușura de căpățână după ce a văzut ce au făcut aceștia. Nu-l condamn. Același lucru aș fi făcut și eu în locul lui.
Vezi mai mult

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus