TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Top 200 Cocktails (ediție lux)

***
Un elegant volum superb ilustrat, care povestește despre 200 de dintre cele mai faimoase și apreciate cocteiluri din lumea...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8403-40-4
Dimensiuni: 23,5x19 cm
Tip copertă: Hardcover

Top 200 Cocktails (ediție lux)

MAI MULTE DESPRE CARTE

Un elegant volum superb ilustrat, care povestește despre 200 de dintre cele mai faimoase și apreciate cocteiluri din lumea întreagă.

Când au aparut cocteilurile și care sunt cele mai vechi rețete? Cine a inventat Bloody Mary? În faimoasele „sticle cu vierme“chiar este tequila? De unde provine aroma de fum a whiskey-ului? Ce băutura fină, celebră, a fost inventată special pentru ca soldații din Legiunea Franceză să-și ia doza zilnică de chinină? Ce legatură este între celebrul pictor italian renascentist Giovanni Bellini și minunatul cocteil cu același nume ? Câte culori de Curaçao există? Ce legătură este între un bătrân amiral englez din secolul al XVIII-lea și cocteiluri? Ce contribuție a avut Ernest Hemingway la istoria cocteilurilor?

Iată doar câteva exemple de informații interesante pe care le veți găsi în această carte. În plus, vă stau la dispoziție peste 200 de rețete de cocteiluri, explicații despre ce ustensile și pahare vă sunt necesare și ce reguli de bază trebuie să cunoașteți pentru a prepara cocteiluri acasă.

Data apariției: noiembrie 2012
Editura: House of Guides
Pagini: 204
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
cocteil, preparare, poveşti celebre, băutură, alcool, shaker, barman, Bloody Mary, whiskey, bere, Sherry, Sangria, reţete

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus