TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cartea vinurilor românești / The Wine Book of Romania

Marinela Vasilica Ardelean
Primul ghid care reuneşte cele mai bune vinuri din România şi din Republica Moldova. Pentru acest catalog, autoarea a vizitat...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 9786067761191
Dimensiuni: 24x33 cm
Tip copertă: Hardcover

Cartea vinurilor românești / The Wine Book of Romania

MAI MULTE DESPRE CARTE

Primul ghid care reuneşte cele mai bune vinuri din România şi din Republica Moldova.

Pentru acest catalog, autoarea a vizitat aproape toate cramele din cele două ţări şi a degustat aproximativ 3 000 de vinuri, din care a selecţionat aproape 250.

În acest volum Marinela Vasilica Ardelean a descris şi a clasificat 214 vinuri, având permanent în minte ideea de a acorda şanse egale tuturor cramelor, indiferent că este vorba despre crame mici, aflate la început de drum, sau imperii de sute de hectare şi având în spate o tradiţie de câteva secole.

Data apariției: aprilie 2016
Editura: RAO
Pagini: 304
Limba: Engleză, Română
Hârtie: Lux
Cuvinte cheie:
enciclopedie, catalog, cramă, viticol, regiune, România, Republica Moldova, ilustrație, descriere, struguri, soi, ghid, informații, producție, degustare, podgorii, regiune, sol

Opinii Editoriale

Caroline Gilby, Master of Wine, Marea Britanie
„Producătorii au nevoie de consumatori educați. Acest proiect este perfect pentru că interconectează toate elementele de bază: educație, cultură în gastronomie și vinuri.”
Luiz Alberto, Fondatorul #winelover community, SUA
„România are propria identitate și unicitate. Unele vinuri au o personalitate foarte puternică [...] Iubesc acest lucru la vinurile românești.”
Marinela Vasilica Ardelean
„Sunt convinsă că peste 20 de ani, atunci când se va vorbi despre excelență în Europa vinurilor, Romania va face parte dintr-un onorant top trei, alături de Franța și Italia.”
Helmuth Koecher
„Pasionată, elegantă, creativă, tenace și hotărâtă, cu o aplecare specială pentru tot ce e frumos și profund: iat-o pe la Dame de l'excellence du vin de la Roumanie, Marinela Ardelean.”

Opinia cititorilor