TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Ghidul vinurilor romaneşti

Autor Colectiv
Ghidul vinurilor româneşti revine cu o nouă ediţie. Una în care încearcă să aducă mai aproape de cititor povestea vinului...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8403-54-0
Dimensiuni: 14x23 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Ghidul vinurilor romaneşti

MAI MULTE DESPRE CARTE

Ghidul vinurilor româneşti revine cu o nouă ediţie. Una în care încearcă să aducă mai aproape de cititor povestea vinului românesc.

Este o călătorie lungă şi vie de la primii muguri ai cultivării viţei de vie până la actualele investiţii în acest nobil domeniu. Am descoperit şi am redescoperit de-a lungul timpului toate soiurile de vinuri de care ne bucurăm astăzi, am învăţat să le preţuim, să le îngrijim şi să le cultivăm cât mai metodic şi mai curat pentru a culege şi a rafina toate calităţile acestei preţioase licori. Drumul nu a fost deloc uşor dar încet, încet ne apropiem de momentul de vinotecă al vinului din ţara noastră.

Vinul românesc a trecut prin perioada sa tulbure. E tânăr, vioi, conştient de moştenirea înaintaşilor săi şi plin de aceeaşi pasiune cu care era ascuns de defrişările lui Burebista sau de primele zile de colectivizare.

Prinde rădăcini de la an la an, mulţumită oamenilor care au înţeles că exploatările viticole organizate după principii corecte aduc mai mult decât profit sau premii interne şi internaţionale. Aduc o nouă mentalitate, una care deja începe să rodească şi să influenţeze şi alte domenii: mentalitatea lucrului bine făcut.

Astfel Vinul Românesc se maturizează din ce în ce mai mult. A devenit dinamic, surprinzător, diversificat şi calitativ. Se îndepărtează de lumina ponosită a banalului vin de masă şi se îmbracă într-o nouă ţinută. Una cu care poate păşi oricând alături de vinuri calitative din întreaga lume.

Data apariției: 2013
Editura: House of Guides
Pagini: 112
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
cunoscători, specialişti, gastronomie, calitate, produs, natural

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus