TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Metode de rezolvare a problemelor de geometrie

Irina Crețu
Colecții/Serii: Biblioteca de matematică
„Lucrarea Metode de rezolvare a problemelor de geometrie a doamnei profesoare Irina Creţu vine să pună în valoare misiunea...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-47-2211-2
Dimensiuni: 16,5x23,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

„Lucrarea Metode de rezolvare a problemelor de geometrie a doamnei profesoare Irina Creţu vine să pună în valoare misiunea nobilă a profesorului de matematică de a găsi şi utiliza metodele cele mai adecvate pentru înţelegerea diverselor capitole ale matematicii, cât şi pentru rezolvarea propriu-zisă a problemelor, oferind, nu de puţine ori, metode alternative de rezolvare.

Metodele de rezolvare a problemelor de geometrie, atât cele generale, cât şi cele particulare, sunt prezentate cu multă claritate, iar comentariile metodice sunt bine-venite. 

Deosebit de interesante sunt aplicaţiile privind studiul comparativ al metodelor de rezolvare a problemelor de geometrie. Exemplele, observaţiile, comentariile, aspectele practice ocupă un loc important şi vin în completarea firească a celorlalte părţi ale lucrării.

Prin întreg conţinutul său, cartea este un bun ajutor pentru profesorii care predau geometria sau pregătesc elevii pentru diverse concursuri sau examene.”

prof. univ. dr. Grigore Ştefan Sălăgean, Facultatea de Matematică şi Informatică, Universitatea „Babeş–Bolyai”, Cluj-Napoca

Autor: Irina Crețu
Data apariției: aprilie 2016
Editura: Paralela 45
Pagini: 120
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
matematică, geometrie, auxiliar școlar, concurs, olimpiadă, examen, gimnaziu, liceu

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus