TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Istorie. Bacalaureat 2015. Sinteze, scheme, teste de evaluare. Conform modelelor stabilite de MEN

Marilena Bercea, Mihai Manea, Mirela Chioveanu, Mirela Popescu
Colecții/Serii: Educațional
Lucrarea de faţă – care îşi propune să fie un instrument de lucru util şi accesibil – se adresează atât elevilor care...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8668-23-9
Dimensiuni: 16,5x23,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Lucrarea de faţă – care îşi propune să fie un instrument de lucru util şi accesibil – se adresează atât elevilor care susţin examenul de bacalaureat, proba de istorie, cât şi cadrelor didactice.

• Sintezele, alcătuite conform programei de bacalaureat, au fost concepute pe baza competenţelor specifi ce şi a cerinţelor de evaluare generale ale Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare.

• Modelele de subiecte realizate pe fiecare temă din programa de bacalaureat reprezintă o noutate în peisajul lucrărilor de acest gen. Modelele pot fi asamblate, în teste, de fiecare  profesor, la clasă, în funcţie de nivelul de cunoaştere al elevilor şi de materia parcursă.

• Variantele de teste prezentate la examenul de bacalaureat din anii 2012–2014 au rolul de a-i obişnui pe elevi cu standardul de exigenţă cerut de acest examen.

• Sugestiile de rezolvare le explică elevilor modul în care pot fi abordate temele din programa de bacalaureat, ajutând, implicit, la învăţarea coerentă şi logică a materiei de examen.

Autor: Marilena Bercea, Mihai Manea, Mirela Chioveanu, Mirela Popescu
Data apariției: 2014
Editura: Corint
Pagini: 288
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
istorie, auxiliar, sinteze, evaluare, cerinţe, modele, testare
 • Mihai Manea
  Autor
  Marilena Bercea - Autor
  Marilena Bercea – profesor de istorie, gradul didactic I, director adjunct, Liceul Tehnologic de Metrologie Bucureşti, profesor metodist, autor de lucrări ştiinţifice şi metodice, membru al Comisiei Naţionale de Istorie.
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Marilena Bercea
  Autor
  Mirela Chioveanu
  Autor
  Mihai Manea - Autor
  Mihai Manea – profesor de istorie, gradul didactic I, inspector şcolar specialitatea istorie la Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, autor de lucrări ştiinţifice şi metodice, membru al Comisiei Naţionale de Istorie, preşedintele Asociaţiei Profesorilor de Istorie din România (APIR - Clio), expert al Consiliului Europei în predarea istoriei.
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Mihai Manea
  Autor
  Mirela Popescu
  Autor
  Mirela Chioveanu - Autor
  Mirela Chioveanu – profesor de istorie, gradul didactic I, Liceul Teoretic Mihail Sadoveanu, Bucureşti, profesor metodist, autor de lucrări ştiinţifice şi metodice, membru al comisiei de evaluare la Olimpiada de Istorie, etapa naţională.
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Mirela Chioveanu
  Autor
  Mirela Popescu - Autor
  Mirela Popescu – profesor de istorie, gradul didactic I, Colegiul Naţional Spiru Haret Bucureşti, profesor metodist, autor de lucrări ştiinţifice şi metodice, membru al Comisiei Naţionale de Istorie.
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus