TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Informatică pentru ciclul primar. Nivelul trei. Clasa a IV-a

Rodica Matei
Colecții/Serii: Micul informatician
Informatica si-a castigat un loc de seama intre disciplinele esentiale in educatie, motiv pentru care Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-47-1250-2
Dimensiuni: 20x26 cm
Tip copertă: Paperback

Informatică pentru ciclul primar. Nivelul trei. Clasa a IV-a

MAI MULTE DESPRE CARTE

Informatica si-a castigat un loc de seama intre disciplinele esentiale in educatie, motiv pentru care Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului are in vedere introducerea ei in curriculumul pentru clasele primare, dar si printre probele scrise ale Bacalaureatului.

Seria Giga, Byte & Bit, conceputa pe trei nivele, vine in intampinarea acestui proiect al MECTS, propunandu-si alfabetizarea in notiunile informaticii si familiarizarea scolarilor din ciclul primar cu calculatorul si cu computatia.

Fiecare din cele trei lucrari prezinta, intr-un mod adecvat nivelului de intelegere al elevilor din ciclul primar, componentele calculatorului, notiuni si termeni specifici disciplinei si moduri de folosire corecta a programelor de editare de text sau imagine si a motoarelor de cautare pe internet care pot face invatarea mai usoara si mai antrenanta.

Autor: Rodica Matei
Data apariției: 2011
Editura: Paralela 45
Pagini: 96
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
auxiliar şcolar, ciclul primar, calculatoare, internet, informatică, probe scrise, componentele calculatorului, noţiuni, termeni, editare text, imagine, motoare de căutare, internet

Opinii Editoriale

Educaţia informatică - Solomon Marcus
"Educatia informatica nu se poate reduce la butonare, ea trebuie sa mearga la fondul cultural de idei al disciplinelor informatiei, comunicarii si calculului. "

Opinia cititorilor