TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Limba şi literatura română. Competenţe şi performanţă, clasa a IV-a. Culegerile Comper

Mariana Mogoş, Sofia Dobra
Colecții/Serii: Foarte bine!
Auxiliarul se poate substitui caietului „de curat”, dar pot fi folosit şi în clasă, favorizând prin anumite tipuri de...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-47-1906-8
Dimensiuni: 20x26 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Limba şi literatura română. Competenţe şi performanţă, clasa a IV-a. Culegerile Comper

MAI MULTE DESPRE CARTE

Auxiliarul se poate substitui caietului „de curat”, dar pot fi folosit şi în clasă, favorizând prin anumite tipuri de exerciţii învăţarea prin cooperare. Sarcinile de lucru diverse concepute de la simplu la complex, textele literare şi nonliterare, prelucrate pentru a uşura receptarea de către copii, pregătesc elevii pentru dobândirea de competenţe de lectură, de scriere, de comunicare orală şi scrisă.

Testele sumative sunt un mijloc de verificare a cunoştinţelor dobândite în fiecare unitate de învăţare, în timp ce exerciţiile de la recapitulările finale constituie o revizuire a conţinuturilor studiate.

În fiecare an de şcolaritate, este propus un proiect care urmăreşte să uşureze învăţarea cititului, a scrisului, a dezvoltării capacităţii de înţelegere a textului literar şi nonliterar, ca şi a capacităţii de redactare. S-a avut în vedere, de asemenea, formarea plăcerii lecturii. În aceste proiecte, trebuie să fie antrenaţi elevii, cadrele didactice şi părinţii.


Aceste auxiliare se pot substitui caietelor `de curat`, dar pot fi folosite si in clasa, favorizand prin anumite tipuri de exercitii invatarea prin cooperare. Sarcinile de lucru diverse, amuzante, concepute de la simplu la complex, textele literare si nonliterare, prelucrate pentru a usura receptarea de catre copii, pregatesc elevii pentru dobandirea de competente de lectura, de scriere, de comunicare orala si scrisa. Testele sumative sunt un mijloc de verificare a cunostintelor dobandite in fiecare unitate de invatare, in timp ce exercitiile de la recapitularile finale constituie o revizuire a continuturilor studiate.
In fiecare an de scolaritate, este propus un proiect care urmareste sa usureze invatarea cititului, a scrisului, a dezvoltarii capacitatii de intelegere a textului literar si nonliterar, ca si a capacitatii de redactare. S-a avut in vedere, de asemenea, formarea placerii lecturii. In aceste proiecte, trebuie sa fie antrenati elevii, cadrele didactice si parintii.
Aspectul grafic atractiv al fiecarui volum speram sa transforme invatarea intr-o adevarata bucurie pentru elevi.

Autor: Mariana Mogoş, Sofia Dobra
Data apariției: septembrie 2014
Editura: Paralela 45
Pagini: 184
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
auxiliar, învăţare, competenţe, lectură, scriere, comunicare, scris, oral

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus