TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Scriu corect! Clasa a III-a TR-GCM-SCCCAI-13-N-002
Scriu corect! Clasa a III-a
Vezi
galerie

Scriu corect! Clasa a III-a

de Gabriela Chiorean, Mirela Rizea-Pătrașcu

Titlu apărut în colecția Primii ani la Trend

Id: #242447

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Existenţa contemporană care se exprimă atât de puternic prin calculator a redus dramatic preocuparea pentru scrisul „de mână” realizat cu responsabilitate, corect. Deseori programe din ce în ce mai evoluate efectuează corecturi de texte, cuvinte aplicând si respectând cu strictețe reguli pe care, obișnuit, le deținem, le aplicăm prin repetiții în timp realizate. Dar, după o vreme fiecare se întoarce la scrisul ,,de mână”, scrisul corect, înţelegându-i încă o dată adevărata valoare expresivă, de a individualiza, reprezenta pe fiecare.

Cu toată dezvoltarea fără precedent a mijloacelor de comunicare în masă, scrisul va rămâne unul dintre instrumentele indispensabile activităţii intelectuale, cu o valoare deosebită în activitatea de comunicare interumană. Scrisul reprezintă un instrument de muncă intelectuală, iar pentru psihologi un element de bază în cunoaşterea indivizilor, în depistarea trăsăturilor de caracter.

Admițând că formarea deprinderilor de scriere corectă este un proces complex şi îndelungat, care presupune multe exerciţii, răbdare din partea elevului şi multă competenţă din partea dascălului, editura propune lucrarea cu titlul SCRIU CORECT!lucrare care poate fi, cu certitudine un reper pentru calea de urmat în formarea deprinderilor de scriere.

Materialul alcătuit competent respectă coordonatele stabilite de programa școlară, se aplică pe trei niveluri corespunzătoare claselor a II-a, a III-a și a IV-a, utilizează exerciții variate, creativ ordonate, incită elevul spre autoevaluare și-l conștientizează asupra scrisului ca fiind acțiune, o formă de exprimare a personalității, corectitudinea scrisului fiind o calitate a omului cult.



Alte titluri pentru GabrielaChiorean (autor):
Scriu corect! clasa a IV-a (2021) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Gabriela Chiorean, Mirela Rizea-Pătrașcu

Data apariției: 2013

ISBN: 978-606-8370-28-6

Copertă: Paperback

Număr pagini: 80

Limbă: Română

Dimensiuni: 20x26 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trend