TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Fizică. Probleme și teste de evaluare pentru clasa a VI-a

Faluvegi Ervin Zoltan, Mărioara Ghile
Colecții/Serii: Foarte bine!
Fiecare volum din seria Fizica. Probleme si teste de evaluare abordeaza toate temele incluse in programele scolare ale claselor de gimnaziu...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-47-1783-5
Dimensiuni: 16,5x23,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Fizică. Probleme și teste de evaluare pentru clasa a VI-a

MAI MULTE DESPRE CARTE

Fiecare volum din seria Fizica. Probleme si teste de evaluare abordeaza toate temele incluse in programele scolare ale claselor de gimnaziu la care se studiaza disciplina Fizica. Capitolele culegerilor includ o scurta prezentare a notiunilor teoretice, urmata de intrebari referitoare la fenomene fizice observabile in viata cotidiana si de o consistenta sectiune de probleme propuse, si se incheie cu teste de evaluare. In sectiunea finala a culegerilor se pot consulta atat solutiile problemelor, cat si cele ale testelor.
Culegerile Fizica. Probleme si teste de evaluare se adreseaza, in primul rand, elevilor, constituindu-se intr-un sprijin real in vederea insusirii, sistematizarii si aprofundarii cunostintelor dobandite la clasa. Dar le vor fi de folos si profesorilor datorita numarului mare de probleme si testelor, inclusiv initiale si finale, care vor permite o evaluare precisa a competentelor dobandite de elevi.

Autor: Faluvegi Ervin Zoltan, Mărioara Ghile
Data apariției: octombrie 2015
Editura: Paralela 45
Pagini: 72
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
educațional, auxiliare școlare, gimnaziu, culegere

Opinia cititorilor