TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Teste de evaluare finală standard. Clasa I. Limbă și comunicare. Matematică. teste, descriptori de performanţă (ediția a II-a)

Daniela Berechet, Florian Berechet, Jeana Tița, Lidia Costache
Colecții/Serii: Edutest.ro
Noua colectie Edutest a Editurii Paralela 45 isi propune sa dezvolte o platforma complexa si unitara de evaluare educationala a prescolarilor si...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-47-1854-2
Dimensiuni: 16,5x23,5 cm
Tip copertă: Paperback

Teste de evaluare finală standard. Clasa I. Limbă și comunicare. Matematică. teste, descriptori de performanţă (ediția a II-a)

MAI MULTE DESPRE CARTE

Noua colectie Edutest a Editurii Paralela 45 isi propune sa dezvolte o platforma complexa si unitara de evaluare educationala a prescolarilor si elevilor din toate ciclurile de invatamant preuniversitar si are ca baza, pe langa experienta didactica, temeinice studii si cercetari stiintifice efectuate de echipe specializate.
Volumele acestei colectii pun la dispozitia profesorilor, parintilor, dar si a copiilor si elevilor, instrumente de evaluare educationala a valorii standard, luandu-se ca referinta continutul programelor scolare in vigoare. Asa cum dorim sa cunoastem in mod obiectiv particularitatile psihologice ale copilului si ale elevului, tot asa trebuie sa cunoastem cat mai exact si profilul educational al acestora. Nu este de ajuns sa stim cum sa instruim, ci e nevoie si sa masuram cat mai putin subiectiv nivelul de instructie si de competente specifice.
Aceste evaluari sunt necesare atat pentru identificarea nivelului de invatare, in diferite momente ale anului scolar (diagnoza), cat si pentru stabilirea unui parcurs al invatarii individualizat in functie de nivelul de pregatire al fiecarui copil si elev (planificarea si prognoza). O evaluare obiectiva a competentelor specifice reale ne ofera solutiile eficiente de invătare adecvata, fie ca e vorba de invatare de consolidare, de excelenta sau remediala. Vom putea de asemenea aprecia si valoarea de performanta atat pentru olimpiade si concursuri, dar si pentru viitoare examene de admitere in trepte superioare de scolarizare. 

Autor: Daniela Berechet, Florian Berechet, Jeana Tița, Lidia Costache
Data apariției: 2014
Editura: Paralela 45
Pagini: 96
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
Auxiliare scolare, examene, concursuri, performanţă, evaluare, educaţie, prescolari

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus