TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Învăţ să scriu. Caiet de exerciţii grafice pentru clasa pregătitoare şi clasa I

Cornelia Milea, Emil Mireşan
Colecții/Serii: Hai să învățăm!
Elementele grafice propuse spre exersare in acest caiet sunt deosebit de utile elevilor din clasa pregatitoare si clasa I pentru invatarea corecta si...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-47-1510-7
Dimensiuni: 20x29 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Învăţ să scriu. Caiet de exerciţii grafice pentru clasa pregătitoare şi clasa I

MAI MULTE DESPRE CARTE

Elementele grafice propuse spre exersare in acest caiet sunt deosebit de utile elevilor din clasa pregatitoare si clasa I pentru invatarea corecta si rapida a scrisului si pentru preintampinarea tulburarile de scriere.
Prezentate sub forma unor exercitii-joc, problemele propuse au fost atent alese din punct de vedere metodic, fiind accesibile tuturor copiilor, indiferent de ritmul lor de dezvoltare.
La inceputul fiecarei sarcini de lucru, copiii trebuie sa completeze anumite desene, aflate in diferite stadii de finalizare; elementele care lipsesc din imagini sunt chiar grafismele pe care dorim sa le exerseze cei mici. Astfel, mana este invatata sa urmeze traiectoria viitoarei litere. Dupa completare, copiii pot colora liber-creativ desenele finalizate.
Lucrarea poate fi de un real folos si la orele de educatie plastica. Copiii completeaza desenele cu linii si puncte, intregind formele, dar le pot si colora diferit, operand astfel cu principalele elemente de limbaj plastic. Este un mijloc placut si util pentru exersare!

Autor: Cornelia Milea, Emil Mireşan
Data apariției: 2012
Editura: Paralela 45
Pagini: 64
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
auxiliar şcolar, grădiniţă, elemente grafice, scriere, elevi

Opinia cititorilor