TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Antologie de texte literare pentru clasa a IV-a

***
Antologia de fata combina atractivitatea si suspansul unor fragmente de neocolit în formatia culturala a unui tanar cu sensuri umane esentiale....
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-135-183-4
Dimensiuni: 16,5x23 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Antologie de texte literare pentru clasa a IV-a

MAI MULTE DESPRE CARTE

Antologia de fata combina atractivitatea si suspansul unor fragmente de neocolit în formatia culturala a unui tanar cu sensuri umane esentiale. Prin faptul ca majoritatea autorilor sunt de prima mana, lipseste nesuferitul didacticism, dar apare tot mai mult umorul, de la formele lui mai fruste si neaose, ca la Anton Pann, la finetea ironiei unor maestri ca Mark Twain, Lewis Caroll sau Jonathan Swift.

 

Literatura selectata ofera parintilor si profesorilor o excelenta ocazie de a starni placerea lecturii la varsta la care se poate face trecerea de la textele copilaresti la literatura importanta. Faptul ca opere fundamentale ca Iliada si Odiseea sunt prezente în fragmente semnificative e un îndemn salutar pentru cunoasterea întregii opere. E si cazul unor poezii de Eminescu, al unei schite de I.L. Caragiale, care sunt o excelenta introducere în universul acestor mari creatori.

 

Horia Garbea

Data apariției: 2007
Editura: Corint
Pagini: 312
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
educațional, auxiliare școlare, activități

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus