TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Time Management (audiobook) HM-OCP-TIMEMA-08-N-001
Time Management (audiobook)
Vezi
galerie

Time Management (audiobook)

de Octavian Pantiş

Titlu apărut în colecția Self Help la Humanitas Multimedia

Id: #203477

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„De mii de ani oamenii se întreabă dacă există viaţă după moarte. Întrebarea lumii moderne pare să fie dacă există viaţă înainte de moarte. Asta pentru că mulţi dintre noi suntem atât de prinşi cu activităţile şi problemele de serviciu, încât nu mai avem timp pentru alte lucruri cel puţin la fel de importante, pentru unii familia, pentru alţii o anumită pasiune, pentru noi toţi sănătatea.


În lumea de azi, a vitezei, a informaţiei şi a tehnologiei, dacă nu suntem atenţi, putem deveni fără să ne dăm seama victime ale obiectivelor altora sau ale nimănui şi urmăritori ai succeselor altora, pierzând din vedere lucrurile importante pentru noi.


Desigur că avem nevoie de un serviciu, este o nevoie interioară a fiecăruia de a se realiza într-un plan profesional. Acest plan profesional însă a ajuns să ne domine viaţa şi timpul mai mult decât ne-am dori.


Cursul de Time Management pe care îl asculţi se bazează pe experienţa de peste 30 de ani în lumea întreagă a companiei de training şi consultanţă TMI şi îşi propune să îţi ofere idei şi tehnici prin care să-ţi poţi atinge obiectivele profesionale cu o mai bună productivitate şi să găseşti timpul necesar şi pentru alte preocupări importante din viaţa ta.”
Octavian Pantiş
managing director
TMI România


Durată: 56 de minute

extinde
 

Detalii produs

Autor: Octavian Pantiş

Lectură audiobook: Octavian Pantiş

Data apariției: 2008

ISBN: 978-973-1709-62-8

Limbă: Română

Dimensiuni: 12x12 cm

Editura: Humanitas Multimedia

Teme: libertate, conflict, succes

 
Octavian Pantiş
Octavian Pantiş
Autor, lectură audiobook

Octavian Pantiş susține cursuri de time management încă din 1997 – pentru specia...

vezi autor