TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Nădejdea vindecă. O poveste adevărată despre o pierdere zdrobitoare și o iubire învingătoare (audiobook) AI-JWK-NVOPAD-20-N-001
Nădejdea vindecă. O poveste adevărată despre o pierdere zdrobitoare și o iubire învingătoare (audiobook)
Vezi
galerie

Nădejdea vindecă. O poveste adevărată despre o pierdere zdrobitoare și o iubire învingătoare (audiobook)

de Katherine Wolf, Jay Wolf

Id: #317459

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Nădejdea vindecă: O poveste adevărată despre o pierdere zdrobitoare și o iubire învingătoare de Katherine și Jay Wolf este o poveste motivațională adevărată despre dragoste, suferință, boală, supraviețuire și reinventare. Este o poveste clasică despre un sfârșit transformat într-un nou început. 

O poveste despre cum un accident vascular cerebral suferit într-o fracțiune de secundă poate transforma viața unei întregi familii pentru totdeauna. Unsprezece intervenții chirurgicale, un om normal transformat într-o persoană cu dizabilități, o mulțime de libertăți transformate în neputințe, aceasta este pe scurt povestea lui Katherine care își trăiește drama cu demnitate, dar mai ales cu înțelepciune și cu o credință de nezdruncinat:

Ceea ce mi s-a întâmplat mie este un caz extrem; cu toate acestea, nu diferă prea mult de experiențele cu care se confruntă toată lumea. Sunt un fel de microunivers pentru trăirile fiecăruia. Abia dacă pot merge, chiar și sprijinită în baston, dar cine se simte cu adevărat liber, chiar dacă poate păși în voie? Am paralizie facială, dar cine crede că e frumos chiar dacă arată normal? Nu-mi pot coordona mișcările mâinii drepte și nu pot ține nimic în ea, nici măcar copilul, dar cine se consideră un părinte competent chiar dacă aptitudinile îi sunt intacte? Luni de zile nu am putut să mănânc și chiar și în ziua de astăzi am dificultăți la înghițire, dar cine se simte pe deplin satisfăcut chiar dacă se poate bucura de fiecare deliciu pe care-l poftește? Acum, sunt mai tot timpul obosită, dar cine are energia de a trăi viața din plin? Vocea îmi este alterată, dar cine crede că se poate face pe deplin înțeles chiar dacă vorbește răspicat? Văd dublu, dar cine poate vedea limpede chiar dacă vede normal? Viitorul meu e incert, dar al cui nu este? Așa că, indiferent de situație, toți oamenii simt ce trăiesc eu acum. Nu se simt liberi. Nu se simt înțeleși. Nu se simt împliniți.”

Katherine înțelege că nimeni nu este scutit de suferință chiar dacă nu are nicio suferință vizibilă majoră și atunci găsește puterea necesară pentru a-și vindeca viața prin nădejde, pentru a descoperi bucuria chiar și în mijlocul tristeții și pentru a alege să fie mulțumită chiar și atunci când îi vine foarte, foarte greu, dar mai ales pentru a trata suferința ca pe o binecuvântare menită să o inspire în legătură cu modul în care ar trebui să își trăiască restul vieții.

Audiobook-ul este împărțit în patru părți după cum urmează:

Partea I: Visul spulberat

Partea a II-a: O așteptare îndelungată

Partea a III-a: Miracolul continuă

Partea a IV-a: Vindecarea

Durata: 8 ore și 7 minute.

Format: MP3, 160-320 kbps - stereo

extinde
 

Detalii produs

Autor: Katherine Wolf, Jay Wolf

Lectură audiobook: Gabriela Bobeș, Tudor Morgovan

Data apariției: octombrie 2020

Titlu original: Hope Heals: A True Story of Overwhelming Loss and an Overcoming Love

ISBN: 978-606-913-606-5

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Editura: Act și Politon

Teme: iubire, supraviețuire

 

Opinii editoriale

Nădejdea vindecă este o poveste frumoasă, adevărată, care ilustrează dragostea și ocrotirea pe care ni le oferă Dumnezeu chiar și în cele mai întunecate perioade ale vieții. Dăruirea lui Katherine și Jay unul față de celălalt și față de Domnul, în cea mai devastatoare etapă a existenței lor, este un exemplu care inspiră. Această carte te va ajuta să înțelegi cu inima că El vede, știe, veghează și încă înfăptuiește miracole în zilele noastre!”

Lysa TerKeurst, președinte al Proverbs 31 Ministries