TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Atlas şcolar de istorie universală

Adrian Pascu, Mihai Manea
Realizat cu mare grija pentru buna selectare a hartilor componente, potrivit programei aprobate de Ministerul Educatiei si Cercetarii privind studiul...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-135-023-3
EAN-16: 973135023
Dimensiuni: 21x29,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Atlas şcolar de istorie universală

MAI MULTE DESPRE CARTE

Realizat cu mare grija pentru buna selectare a hartilor componente, potrivit programei aprobate de Ministerul Educatiei si Cercetarii privind studiul istoriei in invatamantul obligatoriu, Atlasul scolar de istorie universala reprezinta un auxiliar practic si extrem de valoros atat pentru elevi, cat si pentru cadrele didactice implicate in predarea acestei discipline.

 

Veti regasi in paginile acestui atlas marile civilizatii ale omenirii, cresterea si decaderea imperiilor, marile miscari demografice, de la migratia popoarelor la colonizarea Lumii Noi, impactul ideilor revolutionare asupra hartii politice, conflictele armate majore si efectele lor de lunga durata.

 

Folosindu-l, veti face ca istoria sa prinda viata si sa se explice pe sine insasi, vorbind despre ceea ce a fost, este sau poate fi in viitor.

Autor: Adrian Pascu, Mihai Manea
Data apariției: 2007
Editura: Corint
Pagini: 64
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
  • Mihai Manea - Autor
    Mihai Manea – profesor de istorie, gradul didactic I, inspector şcolar specialitatea istorie la Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, autor de lucrări ştiinţifice şi metodice, membru al Comisiei Naţionale de Istorie, preşedintele Asociaţiei Profesorilor de Istorie din România (APIR - Clio), expert al Consiliului Europei în predarea istoriei.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor