TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Atlasul geografic al lumii. The Times

The Times
Realizat sub prestigioasa sigla The Times, Atlasul geografic al lumii este o aparitie inedita pe piata cartii geografice din România. Lucrarea...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-135-445-3
EAN-16: 978973135445
Dimensiuni: 19x24,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Atlasul geografic al lumii. The Times

MAI MULTE DESPRE CARTE

Realizat sub prestigioasa sigla The Times, Atlasul geografic al lumii este o aparitie inedita pe piata cartii geografice din România. Lucrarea are un format prietenos si, din acest punct de vedere, este un instrument de lucru usor de consultat. Are 240 de pagini, care contin cele mai actuale informatii despre lumea in care traim.

In prima parte, sunt prezentate date importante referitoare la modelele climatice, la cresterea populatiei, dar si o descriere a statelor si a teritoriilor lumii. Fiecare stat este identificat prin harti detaliate si actualizate si prin statistici nationale la zi.

Cea de-a doua parte cuprinde o varietate de subiecte, tratate in capitolul referitor la statistici privind tarile lumii, clima, mediul, densitatea populatiei, orasele si fusurile orare. La final, lucrarea are un bogat index, care cuprinde peste 25 000 de nume de locuri si forme de relief.

Realizat in cunoscuta maniera a lucrarilor The Times, atlasul este tiparit la inalte standarde, fiind redate cu finete coloristica detaliile teritoriilor in ansamblu si ale secventelor teritoriale. Prin adresabilitate, Atlasul geografic Times publicat de Editura Corint este destinat geografilor, dar poate fi considerat, in acelasi timp, o lucrare de cultura generala necesara in orice biblioteca.

Autor: The Times
Traducător: Geanina Radu
Data apariției: 2009
Editura: Corint
Titlu original: Times Comprehensive Atlas of the World
Pagini: 240
Limba: Română
Hârtie: Lux
Cuvinte cheie:
atlase geografice, The Times, hobby

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus