TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Casele astrologice

Dane Rudhyar
Colecții/Serii: Frontiere
Casele astrologice reprezinta aspectul cel mai misterios (dar si cel mai revelator la nivel personal) al intregului sistem astrologic, din cele mai...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-111-007-3
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Casele astrologice

MAI MULTE DESPRE CARTE

Casele astrologice reprezinta aspectul cel mai misterios (dar si cel mai revelator la nivel personal) al intregului sistem astrologic, din cele mai vechi timpuri si pana in ziua de azi. Depasind nivelul generalitatilor astrologice care eticheteaza indivizii conform zodiei, adica semnului solar de care apartin, astrologia caselor reconstruieste intregul univers in jurul fiecarui individ care se naste.

Pentru nasterea fiecaruia dintre noi, atunci si acolo, cerul proiecteaza o lume intreaga de potentialitati, aptitudini, posibile cai si fundaturi pe care casele astrologice le pot descifra.  Ele ne vorbesc despre predispozitii, despre transcendenta, despre unicitate si despre cunoasterea de sine. Cautarile incep dinauntrul fiecaruia dintre noi. Stelele, miturile, psihologia sunt doar instrumente exterioare ale acestor cautari.

Dane Rhudhyar ofera o analiza erudita si plina de substanta asupra acestei parti distincte a astrologiei natale, reusind sa creeze un adevarat sistem al cunoasterii de sine care incorporeaza intr-o adevarata filozofie a intregului elemente de psihologie, mitologie si astrologie. Si reuseste sa faca toate acestea atat de bine, intr-o maniera usor de inteles, incat stiinta lui vorbeste pe inteles atat initiatilor cat si profanilor, fara a pierde cu nimic din adancime si veridicitate.

 

Autor: Dane Rudhyar
Traducător: Claudiu Panculescu
Data apariției: 2007
Editura: Herald
Pagini: 272
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
astrologie, adevăr, mitologie, psihologie, filosofie
  • Dane Rudhyar - Autor
      Dane Rudhyar este, probabil, cel mai respectat astrolog de astazi, dar el este si filosof, poet, romancier, compozitor, pictor si teoretician al esteticii. Nascut la Paris in 1895, el a ajuns in America spre sfarsitul anului 1916. Anul urmator, compozitiile sale muzicale erau interpretate la New York impreuna cu lucrari ale lui Erik Satie si ale altor compozitori francezi, in prima reprezentatie din America a muzicii politonale disonante. El a devenit...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus