TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Caietele restaurării 2020
Caietele restaurării 2020
Vezi
galerie

Caietele restaurării 2020

Id: #375500

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Patrimoniul, între intervenție și presiunea timpul
 

Descriere produs

O temă ce cuprinde atât studii de caz, cât și provocările intervenției; atât necesitatea de a conserva, de a interveni pe opera de artă, cât și limitările impuse de termene fixe, materiale ori hibe legislative.

 

Stabilită cu ceva timp înainte de pandemie, tema s-a dovedit a fi și mai necesară, iar regulile jocului mai greu de păstat când restricțiile de ordin sanitar au adus cu sine noi și neașteptate provocări.



Să rămânem sănătoși, uniți și în slujba patrimoniului! Să reușim să le arătăm și colegilor ceea ce facem, să îi încurajăm pe tineri să poată merge pe drumul profesional al conservării, să vorbim publicului larg, iubitor de frumos, într-un fel care să îi aducă pe susținători mai aproape de patrimoniu ... sunt doar câteva preocupări care trebuie să rămână constante.



Vom continua să aducem în numerele viitoare articole care să contribuie la o mai bună informare în folosul conservării patrimoniului cultural material.



Fiecare număr e construit prin articole venite de la specialiștii ce acceptă provocarea de a-și împărtăși experiența. Dacă și tu ai ceva de spus, și de folos pentru comunitate, te invităm să contribui la formarea următoarelor numere.

extinde