TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Bono. Biografia VB-LAJ-BONO0B-10-N-001
Bono. Biografia
Vezi
galerie

Bono. Biografia

de Laura Jackson

Id: #228972

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Biografia lui Bono nu este doar biografia unui star care şi-a cucerit (şi păstrat) fanii şi a câştigat o mulţime de premii. Pentru că şi-a dat seama că prin muzică poate da glas nu doar vocaţiei artistice, ci şi vocaţiei lui umanitare, care-l face să încerce să schimbe lumea. Rezultatele au fost spectaculoase: U2 deţine 22 de premii Grammy, iar pentru implicarea lui în problemele sociale, Bono a primit titlul de Cavaler al Legiunii de Onoare, premiul pentru „Personajul anului” al Academiei Grammy, a fost desemnat de revista Time drept „Omul anului” în 2005.

Laura Jackson scrie despre Bono, despre muzica şi viaţa lui, îi povesteşte succesele şi provocările, de la primul album până la turneul Elevation. Scrie despre U2 şi despre un nou tip de erou al vremurilor noastre, care nu se mulţumeşte cu statutul de vedetă şi alege să militeze pentru binele general. Bill Clinton, Tony Blair, Kofi Annan sunt printre cei pentru care a contat ce are el de spus despre problemele Lumii a Treia sau ale Africii. Frank Sinatra, Johnny Cash, Luciano Pavarotti, Bob Dylan se numără printre cei care i-au apreciat muzica şi cu care a colaborat. Bono a ştiut să se înconjoare de oameni şi să-i ţină aproape, ca dovadă U2 e printre puţinele trupe rock care au rămas unite.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Laura Jackson

Data apariției: octombrie 2010

Titlu original: Bono: The Biography

ISBN: 978-973-1931-54-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 272

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Victoria Books

 

Opinii editoriale

Bono e profet şi preot, star şi simbol, un personaj emblematic care s-a folosit de vocea lui inconfundabilă pentru a seduce şi pentru a avea un cuvânt important de spus în muzică şi în activismul politic. U2 nu a privit înapoi şi, prin experimentele muzicale, prin arta spectacolului, U2 rezistă de mai mult de douăzeci de ani. 

Anthony Bozza, Rolling Stones

Îl admir nespus pe Bono, atât ca om, cât şi pentru dăruirea cu care promovează campania de a pune capăt poverii zdrobitoare reprezentate de datoria Lumii a Treia. Prin intermediul locului pe care îl ocupă în lumea muzicii şi a divertismentului, Bono a educat şi inspirat mii de oameni, în special tineri, să se implice în această chestiune politică vitală. Este un prieten adevărat al Naţiunilor Unite şi a reuşit să schimbe în bine viaţa săracilor lumii acesteia.

Kofi Annan, fost Secretar General al Organizaţiei Naţiunilor Unite şi laureat al Premiului Nobel pentru Pace