TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Realitatea ficțiunii. Ficțiunea Realului. 978-606-94712-1-0
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Realitatea ficțiunii. Ficțiunea Realului.

Andra Petrescu, Irina Trocan
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Antologia cuprinde șase articole teoretice, care abordează documentare în contexte și industrii naționale diferite, precum și trei...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-94712-1-0
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Realitatea ficțiunii. Ficțiunea Realului.
Mai multe despre carte
Descoperă cartea Realitatea ficțiunii. Ficțiunea Realului. de Andra Petrescu apărută la editura Hecate

Antologia cuprinde șase articole teoretice, care abordează documentare în contexte și industrii naționale diferite, precum și trei interviuri cu regizori români – Monica Lazurean Gorgan, Radu Jude și Alexandru Solomon. Iulia Popovici scrie despre iluzia autenticului în teatrul și filmul documentar, Irina Trocan despre moștenirea filmelor de montaj, Andra Petrescu despre filmul nonficțional al anilor ’50 în contextul înființării Studioului „Alex. Sahia”, Georgiana Muşat despre filmele lui Peter Watkins, Andreea Mihalcea face o introducere în documentarul interactiv și Alex Mircioi urmărește ascensiunea producției americane de reality TV din perspectiva a două serii populare – „An American Family” (1971) și „Keeping Up with the Kardashians” (2007).
„Realitatea ficțiunii, ficțiunea realului. Abordări teoretice ale documentarului” este un proiect editorial coordonat de Asociația Cinefocus în parteneriat cu Editura Hecate, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Autor: Andra Petrescu, Irina Trocan
Ilustrator: Mihai Nadolu
Data apariției: decembrie 2018
Editura: Hecate
Pagini: 160
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Opinia cititorilor