TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Designul, când toți suntem designeri VE-EZM-DECTSD-17-N-001
Designul, când toți suntem designeri
Vezi
galerie

Designul, când toți suntem designeri

de Ezio Manzini

Titlu apărut în colecția Cărţi însemnate la Vellant

Id: #251096

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Într-o lume mereu în schimbare, fiecare dintre noi este designer: orice persoană sau entitate colectivă, de la firme la instituții, de la comunități la orașe și regiuni, toate trebuie să definească și să dezvolte un proiect de viață. Câteodată aceste proiecte generează soluții insolite; uneori se regăsesc în țeluri comune și realizează transformări semnificative.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ezio Manzini

Traducător: Simona Nichiteanu

Data apariției: noiembrie 2017

ISBN: 978-606-864-268-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Vellant

 

Opinii editoriale

Designul, când toți suntem designeri este o carte provocatoare și o lectură esențială pentru toți cei care sunt implicați sau au o predilecție pentru design și pentru procesele de design – cu alte cuvinte, pentru noi toți. Chiar dacă vorbim de un designer de elită, de un activist de nivel local, un pedagog în design, sau un factor de decizie birocratic sau corporativ, Ezio Manzini ne provoacă să regândim rolul designului și al „designerului” în societatea contemporană. Dorește să ne reimaginăm relația pe care designului o are cu inovația socială și construirea unei culturi sustenabile și reziliente.”

Ronald Shiffman, profesor emerit, Pratt Institute Programs for Sustenable Planning and Developmentde

„În munca lui Ezio Manzini se regăsește un umanism adânc, ce este evident prin claritatea și viziunea din această carte. Sunt bucuros să recomand Designul, când toți suntem designeri tuturor celor interesați de rolul pe care îl are designului în noua cultură pe care noi toți o creăm.”

Richard Buchanan, profesor, Department of Design & Innovation, Weatherhead School of Management

„Prin exemple convingătoare ale inovației sociale din întreaga lume, Manzini ne arată că este posibil să începem schimbarea felului în care gândim și trăim, schimbarea felului în care relaționăm cu toți ceilalți și cu lumea din jurul nostru, iar în acest timp să începem reconstruirea unei lumi noi.”

Joel Towers, decan, Parsons School of Design