TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Arhitectura Europei Centrale și de Est / Drifting Architecture - East and Central European Architecture FA-000-AECIDE-16-N-001
Arhitectura Europei Centrale și de Est / Drifting Architecture - East and Central European Architecture
Vezi
galerie

Arhitectura Europei Centrale și de Est / Drifting Architecture - East and Central European Architecture

Id: #246983

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Volumul «Drifting» este catalogul expoziţiei omonime a Trienalei de Arhitectură East Centric 2016. Acest volum cuprinde prezentarea proiectelor incluse în expoziţie, însoţită de o viziune teoretică şi critică asupra acestor proiecte, precum şi asupra arhitecturii în ansamblu din regiune, prin cooptarea unor teoreticieni recunoscuţi, ale căror texte au creat baza conceptuală pentru receptarea lucrărilor prezentate.

Volumul «Drifting» realizează o aducere laolaltă şi o analiză a arhitecturii ultimilor 3 ani din Europa Centrală şi de Est. Această perioadă este marcată de profunde schimbări social-economice, care îşi găsesc reflexul şi în teoria şi practica arhitecturală. De aceea, «Drifting» este o privire prin arhitectură, dincolo de arhitectură, într-o abordare transdisciplinară de natură să ofere o imagine complexă, de ansamblu, solid fundamentată, a fenomenului arhitectural în cadrul social, economic, politic etc.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: noiembrie 2016

ISBN: 978-606-864-505-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 100

Limbă: Română, Engleză

Dimensiuni: 22x32 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Fundația Arhitext Design