TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Radu Teacă. Proiecte 1990 - 2010 IG-ARA-RATP12-10-N-001
Radu Teacă. Proiecte 1990 - 2010
Vezi
galerie

Radu Teacă. Proiecte 1990 - 2010

de Costin Popescu, Augustin Ioan, Viorica Buică, Luiza Hanc, Anca Rotar, Radu Teacă, Radu Florinel, Peter Marx

Titlu apărut în colecția iglooprofil la Igloo

Id: #231283

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Albumul este dedicat lucrărilor realizate de Radu Teacă în ultimii 20 de ani, prezentând proiecte de arhitectură şi design interior caracterizate prin vigilenţă, tensiune, provocare şi complexitate. 
Preocuparea pentru detaliu, pentru imagine şi stil este o trăsătură fundamentală a creaţiei sale, Radu Teacă dovedindu-se unul dintre puţinii arhitecţi care se implică puternic în concretizarea proiectelor, tocmai pentru a se asigura de respectarea desenului iniţial. Nu îî plac compromisurile şi încearcă să aibă de-a face cu cât mai puţine: cum obiectul de arhitectură este conceput şi abordat principial în termeni estetici, orice modificare îi poate afecta echilibrul şi coerenţa totală. “Arhitectura trebuie să îşi propună reguli cât mai complexe şi mai multe. Cu cât răspunde mai multor reguli şi cerinţe, cu atât este mai bună”, declara el însuşi într-un interviu. 
Conducător al unui birou de proiectare cu multe realizări şi premii, Radu Teacă este şi profesor la Universitatea de Arhitectură “Ion Mincu” din Bucureşti, unde încearcă să le dezvolte studenţilor interesul pentru desen şi schiţă.

extinde
 

Detalii produs

ISBN: 978-606-8026-04-6

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 330

Limbă: Română

Dimensiuni: 21x27 cm

Hârtie: Lux

Editura: Igloo

Augustin Ioan
Augustin Ioan
Autor

Augustin Ioan (n. 1965) este arhitect practicant și profesor de teoria arhitectu...

vezi autor