TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Sabin Bălașa (album)

Sabin Bălaşa, Tudor Bălașa
După 30 de ani de absență din rafturile librăriilor, primul album reprezentativ al artistului prezintă imagini ale operei importante ce...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-567-857-9
Dimensiuni: 28x30 cm
Tip copertă: Hardcover

Sabin Bălașa (album)

MAI MULTE DESPRE CARTE

După 30 de ani de absență din rafturile librăriilor, primul album reprezentativ al artistului prezintă imagini ale operei importante ce acoperă perioada de creație de la 14 la 76 de ani. Lucrarea este o poartă deschisă publicului iubitor de artă, care astfel poate cunoaște personalitatea și creația de vârf a artistului, oferă acces la date și evenimente reale din viața sa, destăinuind prin chiar propriile sale cuvinte principiile în baza cărora și-a construit arta. Ea aduce în fața cititorilor părți semnificative din manuscrisele olografe ale maestrului Bălașa, din articolele și interviurile de presă ce au trecut de frontierele cenzurii comuniste, precum și aspecte mai puțin cunoscute din viața artistului.

Albumul, ofertant pentru toți iubitorii de artă, conține 360 de pagini cu peste 400 de imagini. Reprezintă prima referință solidă ce va muta controversa despre mult comentatul artist, bazată pană în prezent mai mult pe zvonuri și pe cunoașterea precară a operei, în zona realității, a cunoașterii complexității picturii sale.

Pictorul Tudor Bălașa, fiul și elevul maestrului, este autorul textului și concepției grafice.

 

Autor: Sabin Bălaşa, Tudor Bălașa
Data apariției: noiembrie 2013
Pagini: 360
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
album, artă, manuscrise, cenzură, pictură

Opinia cititorilor