TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Stoc furnizor
PREȚ: 40,12 lei
-15%47,2 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 27.09.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Arta de a trăi în oraş

Gilles de Chabaneix, Stafford Cliff
Stoc furnizor
PREȚ: 40,12 lei
-15%47,2 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 27.09.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
"O carte despre diferente, despre felul in care arhitectura si topografia diferitelor orase influenteaza obiceiurile locuitorilor si le definesc...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-50-1908-2
Dimensiuni: 24 x 23 cm
Tip copertă: Paperback

Arta de a trăi în oraş

MAI MULTE DESPRE CARTE

"O carte despre diferente, despre felul in care arhitectura si topografia diferitelor orase influenteaza obiceiurile locuitorilor si le definesc casele."

Texturi, materiale, culori, locuri si oameni -- intr-un extraordinar eseu fotografic. Vederi panoramice din intreaga lume si imagini -- cele mai multe inedite -- din mansarde newyorkeze, vile elegante din San Francisco si Los Angeles, superbe apartamente pariziene, napolitane, sau din Amsterdam, Roma, Barcelona, Istanbul, Cairo, Tokio, din care se degaja interesul pentru traiul sofisticat. Volumul acorda o mare atentie detaliilor decorative: de la ornamentele de pe fatadele cladirilor venetiene sau londoneze pana la dispunerea aranjamentelor florale in functie de alura, finisajul, pozitia obiectelor din jur, la decoratii murale originale sau obiecte cu forme si culori interesante.

Imaginile lui Gilles de Chabaneix vorbesc despre viata noastra citadina, concentrandu-se asupra "vietii strazii" peste tot in lume si mai ales asupra felului unic in care oamenii isi creeaza propria ambianta.

Arta de a trai in oras, o autentica coffee table book si o rafinata lifestyle book este o minunata sursa de inspiratie pentru arhitecti, designeri si proprietari deopotriva.

Autor: Gilles de Chabaneix, Stafford Cliff
Traducător: Dana Ligia Ilin
Data apariției: 2008
Editura: Humanitas
Pagini: 256
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
albume, carte cadou, coffee table book, lifestyle, amenajări interioare, peisaje urbane, viaţă citadină
 • Dana Ligia Ilin
  Traducător
  Gilles de Chabaneix - Autor
  Gilles de Chabaneix a fost unul dintre cei mai importanţi fotografi specializaţi în design şi lifestyle ai Franţei. Lucrările sale au apărut în toate revistele de modă importante, printre care Elle Décoration şi Marie Claire. De asemenea, a fost principalul fotograf al seriei Style Books, publicată de Thames & Hudson. „Gilles, marele artist, a fost binecuvântat cu un extraordinar simţ al culorii şi compoziţiei;...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Gilles de Chabaneix
  Autor
  Dana Ligia Ilin - Traducător
  Dana Ligia Ilin, absolventă a Universităţii Bucureşti, secţia de Limbi Orientale, specializarea chineză (A), franceză (B), esperanto (limba a treia), este asistentă de cercetare în cadrul Centrului de Limbi Străine. La Editura Polirom a publicat: Ghid de conversaţie român-chinez (2004) şi Ghid de conversaţie chinez-român (2006). A semnat numeroase traduceri din limbile franceză şi engleză.
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus