TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Arta de a trai colorat

Gilles de Chabaneix, Stafford Cliff
Colecții/Serii: Albume de artă
Aceasta carte absolut fascinanta vizual, cuprinzand peste 400 de ilustratii color, impartita in cinci capitole, recurge la ochiul format al lui...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-50-2060-6
Dimensiuni: 21.5*23.5
Tip copertă: Paperback

Arta de a trai colorat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Aceasta carte absolut fascinanta vizual, cuprinzand peste 400 de ilustratii color, impartita in cinci capitole, recurge la ochiul format al lui Gilles de Chabaneix pentru a evidentia folosirea culorii nu numai in interioare, ci si in natura si in mediul citadin, in numeroase locuri si culturi.

 

Calatoria in lumea culorilor incepe cu o concentrare asupra formelor si texturilor monocrome, continuand cu nuantele de albastu care in combinatie cu albul creaza o senzatie care exprima intreaga cultura mediteraneeana. Apoi vin rosurile si rozurile in chip de culori ale luxului si traiului bun. Nuantele de galben si verde aduc in casa soarele si lumina naturala. In final, sarbatoarea vizuala se desavarseste cu un capitol are ilustreaza culorile provenite mai ales din materii naturale, transformand acest volum somptuos intr-un elogiu adus artei de a trai.

Autor: Gilles de Chabaneix, Stafford Cliff
Traducător: Dana Ligia Ilin
Data apariției: 2008
Editura: Humanitas
Titlu original: The Way We Live: With Colour
Pagini: 256
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
albume, arhitectura, design, locuinte, arta decorativa, culori, interioare, stil, arta
 • Dana Ligia Ilin
  Traducător
  Gilles de Chabaneix - Autor
  Gilles de Chabaneix a fost unul dintre cei mai importanţi fotografi specializaţi în design şi lifestyle ai Franţei. Lucrările sale au apărut în toate revistele de modă importante, printre care Elle Décoration şi Marie Claire. De asemenea, a fost principalul fotograf al seriei Style Books, publicată de Thames & Hudson. „Gilles, marele artist, a fost binecuvântat cu un extraordinar simţ al culorii şi compoziţiei;...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Gilles de Chabaneix
  Autor
  Dana Ligia Ilin - Traducător
  Dana Ligia Ilin, absolventă a Universităţii Bucureşti, secţia de Limbi Orientale, specializarea chineză (A), franceză (B), esperanto (limba a treia), este asistentă de cercetare în cadrul Centrului de Limbi Străine. La Editura Polirom a publicat: Ghid de conversaţie român-chinez (2004) şi Ghid de conversaţie chinez-român (2006). A semnat numeroase traduceri din limbile franceză şi engleză.
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor