TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
The way of the dog - Arta de a face succesul inevitabil PU-GEB-TWOTDA-12-N-001
The way of the dog - Arta de a face succesul inevitabil
Vezi
galerie

The way of the dog - Arta de a face succesul inevitabil

de Geoff Burch

Id: #228389

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Derek Stubbins este un vânzător ratat. Dacă privim lucrurile din altă perspectivă este unul extraordinar, doar că clienţii săi sunt puţin obtuzi şi nu doresc să cumpere nimic de la el. Într-o bună zi, fără nicio altă avertizare, Derek este transformat în mod miraculos într-un câine de stână. Aflat în această postură, nu numai că trebuie să se obişnuiască cu noua sa formă de existenţă, dar principalul său scop este de acum să reuşească să aducă de fiecare dată oile în ţarc. Va reuşi el acest lucru? Va fi capabil să spargă vraja care l-a transformat în câine? Îşi va mai vedea vreodată copiii şi soţia?

The way of the dog este o parabolă care ne va arăta cum să ne îmbunătăţim şansele de a obţine ceea ce vrem atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Geoff Burch

Traducător: Mihaela Sofonea, Diana Dorobanțu

Data apariției: decembrie 2012

Titlu original: The way of the dog

ISBN: 978-606-8360-24-9

EAN-13: 9786068360249

Copertă: Paperback

Număr pagini: 142

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

Teme: secret, succes

 

Opinii editoriale

Pe măsură ce pregăteam această carte să fie una predominant despre afaceri, mi-am dat seama că oamenii şi-ar dori ca vieţile lor să meargă într-o anumită direcţie. Le-ar plăcea să-şi realizeze obiectivele, să se bucure de faimă, avere şi chiar să le iasă sufleul de brânză perfect. Însă mulţi dintre noi nu au nici cea mai mică idee legată de locul în care se află. S-ar putea să ştim unde ne-am dori să ajungem, dar nu avem habar de cât de departe este acel loc şi care ar fi primul pas ce trebuie făcut sau ce vom face dacă întâlnim obstacole de-a lungul acestui drum. Succesul ni-l dorim cu toţii, dar descoperim că este greu să credem că ar putea deveni inevitabil.

Geoff Burch
Geoff Burch
Geoff Burch
Autor

Geoff Burch este unul dintre cei mai apreciați speakeri motivaționali, prezentăr...

vezi autor