TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Secretele marketingului pe Instagram EV-IOU-SECMPI-21-N-001
Secretele marketingului pe Instagram
Vezi
galerie

Secretele marketingului pe Instagram

de Ionuț Țuța

Id: #373406

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Dacă te-ai săturat de teste eșuate pe Instagram și vrei mai mulți urmăritori activi cu care să dezvolți o super comunitate atunci ești în locul potrivit


Pentru că am scris singura carte din România care este construită pentru tine dacă vrei să fii influencer, dacă ești make-up artist, dacă ai un magazin online, dacă ai o afacere cu locație fizică… și lista poate continua pentru că în această carte găsești principii și strategii care te vor ridica la următorul nivel pe Instagram, indiferent de nișa ta!


INSTAGRAM ESTE UN MARE MALL VIRTUAL
ÎN CARE AR TREBUI SĂ FII ȘI TU PREZENT

Instagram este atât prezentul cât și viitorul rețelelor de socializare. Dar este mai mult decât atât! Instagram este cel mai mare Mall Virtual din lume. Este un loc foarte mare și atrăgător, unde milioane de oameni vor să fie văzuți în fiecare zi. Iar la fel ca un MALL, Instagramul adună la un loc toate domeniile și interesele posibile. De la fitness la fashion la cluburi și restaurante. Toată platforma Instagram a devenit un loc absolut extraordinar pentru companii și influenceri… ca să fie văzuți, să construiască o comunitate de fani și să-și promoveze produsele sau serviciile.

 

Facebook este pe moarte. Și nu pentru că nu are utilizatori, ci pentru că media de vârstă a acestora este în continuă creștere… și a devenit un loc unde oamenii se ceartă non stop pe tot felul de subiecte politice.

 

Tinerii sunt pe Instagram, iar numărul acestora este în continuă creștere. Este probabil rețeaua socială cu atmosfera cea mai pozitivă și dar și cea mai atrăgătoare din punct de vedere estetic.

 

Succesul pe Instagram nu constă în a avea cât mai mulți followeri. Secretul este ca followerii tăi să fie o comunitate, una unită în jurul tău și a paginii tale. Dacă reușești asta, atunci contul tău va intră într-o spirală ascendentă și va crește organic mult mai rapid decât credeai că e posibil.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ionuț Țuța

Data apariției: mai 2021

ISBN: 9789730331233

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 252

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Evrika