TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Echipe de vis.Cum să lucrăm împreună fără să ne dezbinăm PU-SHS-EDVSLM-19-N-001
Echipe de vis.Cum să lucrăm împreună fără să ne dezbinăm
Vezi
galerie

Echipe de vis.Cum să lucrăm împreună fără să ne dezbinăm

de Shane Snow

Id: #306663

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Shane Snow dezvăluie motivele contraintuitive pentru care se destramă atât de multe parteneriate și grupuri – și de ce unele reușesc să supraviețuiască.

Cele mai bune echipe sunt mai mult decât suma părților din care sunt alcătuite, dar de ce nu reușește deseori colaborarea să-și îndeplinească scopul? În ”Echipe de vis”, Snow ne conduce într-o aventură prin istorie, neuroștiință, psihologie și afaceri, explorând ce separă grupurile care doar se descurcă împreună de cele care fac progrese împreună.

”Echipe de vis” este o călătorie prin istorie, neuroștiințe, psihologie și afaceri, care ne arată ce separă echipele care abia se descurcă de cele care fac progrese împreună. În plus ne explică modul în care putem îmbunătăți companiile și comunitățile, înțelegând diferența dintre acestea.

Din această carte veți învăța:

•  Cum au ajuns la succes, în ciuda tuturor așteptărilor, niște echipe pestrițe – cluburi de fotbal, startupuri și cete de pirați.
•  De ce a dat faliment DaimlerChrysler, în vreme ce Wu-Tang Clan a atins succesul și care este elementul-surpriză din spatele celor mai multe fuziuni, căsătorii și parteneriate care dau greș.
•  Ce ne pot învăța certurile zilnice ale fraților Wright despre rezolvarea problemelor în grup.
•  Cum au ajuns femeile să facă pionierat în forțele de ordine și cum au reușit armate de oameni fără căpătâi să facă împreună incredibilul.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Shane Snow

Traducător: Smaranda Nistor, Mihaela Sofonea

Data apariției: noiembrie 2019

Titlu original: Dream Teams

ISBN: 978-606-722-376-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

Teme: conflict

 

Opinii editoriale

”Pirați, rapperi, camarazi de arme și schimbarea lumii?! Echipe de vis nu este doar extraordinar de amuzantă, ci reprezintă o forță a naturii și transmite un mesaj important.”

Jane Chen

”Lumea devine tot mai complexă. Reușita sustenabilă a companiilor devine un sport exclusiv de echipă. Shane Snow ne arată cu mult talent modul în care funcționează „echipele de vis”. O lectură fascinantă și necesară!”

Dan Ștefan