TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Coaching Global BM-PHR-COACHG-19-N-001
Coaching Global
Vezi
galerie

Coaching Global

de Philippe Rosinski

Id: #307839

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ce este coachingul global? Este o abordare holistă, care foloseşte mai multe perspective interconectate pentru a facilita descătuşarea potenţialului uman în urmărirea unor ţeluri semnificative.

Perspectivele examinate în această carte – managerială, psihologică, culturală, politică şi spirituală – sunt valorificate de coachii globali atât pentru a defini succesul într-o manieră amplă şi sustenabilă , cât şi pentru a-l obţine în mod eficient.

Coachingul global răspunde complexităţii multora dintre provocările lumii de astăzi, în care totul este interconectat. Coachingul tradiţional nu reuşeşte să abordeze o asemenea complexitate. Coachingul global ne permite să ne explorăm puterea, responsabilitate şi dreptul de a clădi o viaţă mai bună, pentru noi şi pentru cei din jur, şi de a descoperi mai multă bucurie şi mai mult sens în ceea ce facem.



Alte titluri pentru PhilippeRosinski (autor):
Coaching intercultural (2019) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Philippe Rosinski

Data apariției: decembrie 2019

ISBN: 978-606-803-851-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 350

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: BMI

 

Opinii editoriale

„O proiecţie cuprinzătoare a conceptelor, instrumentelor şi informaţiilor practice utile liderilor în abordarea provocărilor complexe de azi. Recomand fără rezerve această carte.”

Vincent Lenhardt - Președintele Transformance Pro şi Senior advisor în cadrul Boston Consulting Group

„Philippe îl însoţeşte pe cititor într-o călătorie logică şi folositoare spre sensurile mai profunde ale coachingului şi spre impactul său amplu asupra lumii noastre atât de dinamice şi incerte. Nu am niciun dubiu că o mare varietate de cititori, nu doar cei care beneficiază de coaching, se vor bucura şi vor avea numai de câştigat din citirea acestei cărţi.”

John Whitmore - Performance Consultants International
Philippe Rosinski
Philippe Rosinski
Autor

Philippe Rosinski este expert în coaching executiv, coaching de echipă şi în for...

vezi autor