TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum să devii capitalist când nu ai niciun capital PU-NAL-CSDCCN-19-N-001
Cum să devii capitalist când nu ai niciun capital
Vezi
galerie

Cum să devii capitalist când nu ai niciun capital

de Nathan Latka

Id: #307750

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ca să te îmbogățești nu trebuie să fii educat la școli de elită, să ai bani, să fii creativ sau să ai o idee. Nu trebuie decât să vrei să încalci niște reguli.

La 19 ani am fondat o firmă de software, având în cont doar 119 dolari. Cinci ani mai târziu, aceasta a fost evaluată la 10,5 milioane de dolari. Nu mă consider excepțional de inteligent. Pur și simplu am înțeles ceva ce știu puțini oameni: ca să te îmbogățești nu ai nevoie de foarte mulți bani sau de o idee originală.

În prezent, obțin lunar peste 100 000 de dolari din venituri pasive. În plus am propria firmă de capital și dețin podcastul The Top Entrepreneurs, care are peste 10 milioane de descărcări. Din această carte vei afla cum am devenit dintr-un ins care a renunțat la facultate un membru al clubului bogaților de tip nou. Nu las nimic nedezvăluit. Vei vedea declarațiile mele fiscale, profiturile, pierderile și negocierile prin e-mail pe care le fac când cumpăr sau vând firme.

Prin respingerea unor reguli învechite și urmarea unei căi neconvenționale poți copia fără rușine ideile altor oameni, poți pune bazele unui startup aproape fără finanțare, poți investi într-o afacere locală care să-ți aducă niște câștiguri uriașe și te poți bucura de toate avantajele.

NATHAN LATKA

E timpul să uiți de sfaturile bunicului și să devii un investitor modern, care vânează oportunități, un antreprenor care obține venituri din surse suplimentare. Cum? Încălcând următoarele patru reguli de aur din vechea gardă:

1.   Concentrează-te pe o singură abilitate. Greșit. Nu-ți cultiva o unică mare abilitate ca să avansezi. În lumea afacerilor din ziua de azi au succes cei care pot face mai multe lucruri în același timp.

2.   Fii unic. Greșit. Nu te îmbogățești prin lansarea unei idei noi, ci prin copierea agresivă a altora, adăugând apoi propria ta contribuție.

3.   Concentrează-te pe un singur scop. Greșit. Concentrează-te în schimb pe crearea unui sistem care să genereze rezultatul pe care-l dorești, nu doar o dată, ci de nenumărate ori.

4.   Fă apel la mase. Greșit. Masele sunt sărace (venitul mediu în America e de vreo 4 000 de dolari). Lasă-i pe alții să croiască prin junglă drumul pe care tu să pășești liniștit și să faci bani de pe urma muncii lor grele.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Nathan Latka

Traducător: Ianina Marinescu

Data apariției: decembrie 2019

Titlu original: How To Become a Capitalist Without Any Capital

ISBN: 978-606-722-381-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 376

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

 

Opinii editoriale

Nathan contestă regulile învechite de afaceri, care pentru majoritatea antreprenorilor sunt literă de Evanghelie, și ne învață – dovedind cu imagini – cum s-a folosit de o cu totul altă serie de reguli ca să facă avere. E binevenit să vezi un autor care chiar face ceea ce scrie, iar apoi povestește despre tacticile sale reale. Această carte nu e o „teorie” de doi bani, ci este pentru oameni de acțiune. 

Tucker Max, CEO Book in a Box și autorul cărții I Hope They Serve Beer in Hell