TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Modelul rachetă CV-GCR-MRSPCU-12-N-001
Modelul rachetă
Vezi
galerie

Modelul rachetă

de Robert Hogan, Gordon Curphy

Titlu apărut în colecția Profit la Curtea Veche

Id: #209023

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Sfaturi pentru construirea unei echipe performante
 

Descriere produs

Experienţa autorilor din lucrul cu sute de echipe şi grupuri din domeniul public şi privat din Statele Unite şi Europa demonstrează că liderii au nevoie de un model practic şi bine documentat atunci când vine vorba de team building. Modelul Rachetă le oferă liderilor sfaturi practice solide pentru îmbunătăţirea dinamicii de grup şi echipă. Modelul este atât descriptiv, cât şi prescriptiv — poate fi utilizat pentru a evalua felul în care funcţionează echipele şi pentru a oferi recomandări specifice despre lansarea de noi echipe sau îmbunătăţirea performanţelor unor echipe deja formate.

 

Prima regulă în leadership: eşti atât de puternic cât sunt de performante talentul şi echipa cu care lucrezi! Dar cum găseşti oamenii potriviţi şi cum construieşti o echipă performantă? Am folosit modelul prezentat în această carte pentru a-mi evalua şi construi echipele şi pentru a le reevalua capacităţile şi a aduce îmbunătăţirile necesare. Rezultatele excepţionale pe care am reuşit să le obţin vorbesc de la sine.” – Mark Roellig, vicepreşedinte Executiv şi Consilier General MassMutual Financial Group

 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Robert Hogan, Gordon Curphy

Traducător: Marius Chitoşcă

Data apariției: 2012

Titlu original: The Rocket Model

ISBN: 978-606-588-389-5

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 232

Limbă: Română

Dimensiuni: 15,5×24,3 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: succes

 

Opinii editoriale

În ziua de azi, când echipele sunt distribuite la nivel global, construirea de echipe performante a devenit foarte dificilă. Modelul Rachetă este instrumentul cel mai interesant pe care îl poate utiliza un lider pentru a rezolva probleme. Este direct, rezultatele sunt previzibile şi îl recomand tuturor managerilor de echipe ce activează în medii competitive.

Walter Angerer, Vicepreşedinte şi Manager General pentru protecţia datelor Quest Software